Zippo slaví úspěch po celém světě

A víte, kde seženete snad nejlevnější Zippo zapalovače? Na internetu! E-shop Zipposhop.cz se specializuje právě na zapalovače značky Zippo. Široký sortiment, nízké ceny, jednoduchý nákup, to je ráj nejen pro kuřáky.

V e-shopu Zipposhop.cz najdete nejen klasické Zippo, ale i speciální kolekce jako barevné Zippo z leštěného chromu, zapalovače s motivy nebo třeba s možností vložit vlastní fotografii.

Zipposhop.cz nabídne i mnoho sběratelských edic: s motivem filmu 2Bobule, efektní zapalovače edice RoseArt, kde je využito mnoho netradičních materiálů (klasické dřevo, exotické dřevo, mramor, žula), zapalovače s obrázky zvířat nebo tetování, RealTree s motivy lesa, Zippo Playboy se známým logem stejnojmenné značky, sady pro dva, které ocení páry či například zapalovače s motivy populární značky Harley-Davidson.

Sada klasických Zippo zapalovačů obsahuje mnoho skutečně luxusních kousků. Nejznámější jsou ty z leštěného stříbra bez potisku, zlatavé leštěné mosazi a odolného leštěného
pancíře. Atraktivní je i speciální povrchová úprava z voděodolného tmavého materiálu, která se nazývá „černý led“. Existuje i červená verze Candy Apple Red™ + další barevné varianty.

V další kategorii e-shopu naleznete nádherné repliky Zippo v designu, jenž se vyráběl v dávné i méně dávné minulosti. Dalším druhem jsou Zippo Blu, které mají nový moderní design a ke každému získáte doživotní záruku.

Kromě Zippo zapalovačů v e-shopu zakoupíte benzín, pouzdra a další příslušenství.

Zippo slaví úspěch po celém světě Adresa : http://www.zipposhop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zippo zapalovače
Uloženo: 05.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde