RC modely v e-shopu Modelářka.cz


Tyto hračky se za posledních několik let staly ve světě velkým hitem, ročně se jich tak prodá mnoho miliónů kusů. Jelikož udělají radost jak malým dětem, tak i jejich rodičům – zejména tatínkům, jsou tyto dálkově ovládané modely velice častým a oblíbeným dárkem.


Také tě zaujaly tyto roztomilé RC modely (RC model = je zkratka z anglického výrazu „Remote Control Model“, což znamená model na dálkové ovládání )? Chtěl bys sis nějaký podobný model také koupit, ale nevíš kde?


Pak navštiv náš internetový obchod Modelářka.cz . V našem obchodě nalezneš RC letadla , rakety a RC vrtulníky , se kterými budeš moci nerušeně brázdit oblohu, nechybí zde však ani závodní či terénní auta , které potěší zejména fandy čtyřkolových vozidel, pro příznivce závodních plavidel jsme připravili modely rychlostních člunů, plachetnic a vodních skútrů od renomovaných výrobců.


V našem sortimentu nechybí ani velice populární autodráhy, nad kterými zaplesá nejedno dětské srdíčko. V kategorii „Hračky“ jsou umístěny zase nejrůznější stavebnice pro malé i velké stavitele. Pokud budeš potřebovat dokoupit jakékoliv další vybavení, poohlédni se v horním menu po kategorii s názvem „Příslušenství“, ve které nalezneš všechny potřebné doplňky k našim modelům.


Aby se ti u nás nakupovalo opravdu pohodlně, připravili jsme pro tebe několik filtrů, které ti pomohou rozdělit naše produkty podle několika kritérií. Tyto filtry se ti zobrazí vždy, když vybereš nějakou kategorii v horním menu (například vrtulníky , letadla, autodráhy atd.). Pomocí těchto filtrů si tak můžeš ihned rozřadit modely podle ceny , výrobce, typu pohonu (například elektrický nebo spalovací pohon), obsahu balení (souprava s vysílačkou, bez vysílačky) apod.


Pro ty, co zatím nepřišli moc do styku s RC modely , jsme připravili také filtr s názvem „Pro začátečníky“. Jakmile jej zvolíš, zobrazí se ti modely, které jsou často lehce ovladatelné, jsou vyrobeny z odolnějšího materiálu, který je lépe chrání proti nárazu, modely pro začátečníky jdou také snáze opravit. Pro zkušenější modeláře je zde připraven i druhý filtr s názvem „Pro pokročilé“.


Již tak nemusíš zbytečně procházet tisíce produktů, teď ti k vybrání toho správného modelu stačí jedno kliknutí myší.


Vadí ti také vysoké ceny za poštovné a balné? Nerad čekáš dlouho na své zboží? Pokud si u nás objednáš zboží, které je skladem, doručíme ti jej domů do druhého dne. V případě potřeby si můžeš balíček vyzvednout i osobně na adrese: ItPlace s.r.o., Na Slatince 3282/1, 106 00 Praha 10.


Chceme ti dát něco navíc, proto pro tebe v tuto chvíli připravujeme i stručný slovník pojmů, ve kterém najdeš všechny důležité výrazy, které s RC modely souvisí.


Samozřejmě ti také při výběru zboží poskytneme i kompletní servis, pokud si tedy nebudeš vědět s něčím rady nebo se nebo pokud nebudeš vědět, který model bys měl koupit, zavolej na tel.č. 606 228 350 nebo nám napiš email a mi ti pomůžeme vybrat ten nejvhodnější RC model .


Tvá Modelářka.cz
RC modely v e-shopu Modelářka.cz Adresa : http://www.modelarka.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: RC modely, RC auta, RC vrtulníky, Modelářka.cz, modely
Uloženo: 04.11.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde