Dasty – Odborník na výrobu dresů, potisk

Firma Dasty vznikla v roce 1993, pod vedením Stanislava Pištěka s myšlenkou na hlavní činnost, kterou je výroba, distribuce, potisk a výšivky sportovního oblečení pro volný čas. K tomu se přidružila i výroba replik dresů. To se stalo hlavní činností naší firmy. V našich dresech na fotbal, hokej či volejbal se prohání nejeden sportovec. Zhotovíme vlajky, mini vlaječky i repliky dresů, to pro ty co chtějí být svému sportovnímu idolu blíže. Společně s dresy také vyrábíme brankářské rukavice, stulpny, číslice, bundy a baťohy. Naše cyklistické dresy bávají propoceny nejedním účastníkem tuzemských i zahraničních cyklistických závodů. Takže nejeden vítěz Tour dojel v dresu s potiskem od nás. Na výrobu dresů používáme trička a oblečení od renomovaných společností, jakými jsou Fruit Of The Loom, X Fer, Textil Quality, Textil Europe, Gor a James&Nicholson.
Nejen pro sport jsou potisky a dresy od nás. Dodáváme i pracovní oděvy. Montérky, bundy, zástěry, rondony, pláště, vesty aj.
Tak jako probíhají boje na poli sportovním tak probíhají i boje mezi firmami. Jak nejlépe zařídit aby si mě partneři pamatovali? Tuto otázku si klade nejeden manager firmy. Odpověď je prostá. Jsou to reklamní předměty a tak se naše firma Dasty rozhodla rozšířit výrobu na reklamní předměty a potisk reklamních předmětů, ražbu a gravírování. Počínaje taškami, jak papírovými tak igelitovými, dárkové tašky na lahve, dárkové krabice, kalendáře jak nástěnné tak stolní, diáře, novoročenky, samolepky. V současné době jsme schopni potisknout cokoliv, co potisknout jde.
Vybavíme a potiskneme Vás na všechny možné i nemožné akce. Potiskneme vám deštníky, bundy, oblečení na sport, ručníky, polštáře. Potiskneme Vám vlajky, uděláme repliky dresů nebo uděláme dres přímo pro vás. Všude tam kde je zapotřebí pohyb, kde je sport anebo potřeba reprezentovat tak tam je potisk od Dastyho.

Dasty – Odborník na výrobu dresů, potisk Adresa : http://www.dastyshop.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Výroba dresů, potisk triček, reklamní předměty, výšivky na textil, potisk tašek,
Uloženo: 26.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde