Rocco-Koralky.cz – Online prodejna s kor

Pro všechny korálkářky i milovníky korálků a navlékání korálků vytvořila Simona Gottliebová korálky shop. Jsou zde korálky, které rozzáří všední dny. Přineseme Vám chvilky pohody při navlékání korálků. Do výroby korálků vkládáme lásku a preciznost. S našimi korálky se každá chvíle stane nevšední.
Každý, kdo někdy navlékal korálky nebo se jen kochal pohledem na pestrou paletu těchto malých pokladů zajisté pochopí, proč byl založen korálky shop. Všichni jsme si jako děti představovali, že máme veliký poklad. U nás na rocco-korálky jsme si ten poklad uchovali. Výrobou korálků jsme si přenesli poklad do dob dnešních. A chceme se o něj s Vámi podělit. Nejen že korálky vyrábíme, také korálky navlékáme a prodáváme korálky k navlékání, navlékací materiál, drátky a doplňky. Zkrátka vše co si jen ve světě korálků můžete přát.
V naší nabídce jsou korálky různých tvarů, barev a materiálů. Naleznete zde jak dřevěné korálky, tak skleněné korálky, kovové korálky, pokované korálky, plastové korálky, keramické korálky, vlastně veškeré navlékací korálky. Také zde máme korálky neobvyklých materiálů jako je rohovina, pryskyřice, minerál, štras, fusingová sklíčka. Jako poklady v pokladnici máme i říční perly, perleť a mušle. Mezi našimi korálky naleznete i ethno korálky z kterých dýchne kouzlo různorodých kultur.
Vždyť tradice výroby korálků a navlékání korálků je známá již po tisíciletí. Korálky vždy přináší radost a potěšení.
Na této stránce naleznete nejen korálky, ale i tifany přívěsky s motivy motýlů, vážek atd. Aby korálky mohly být navlékány, musíte mít k tomu návleky, jako jsou šňůrky z různých materiál. Máme zde jak saténové šňůrky, voskované, ozdobné, kůže, lanka, stužky, vlasce, ale I drátky, to vše poslouží k navlékání korálků.

Rocco-Koralky.cz – Online prodejna s kor Adresa : http://www.rocco-koralky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Korálky, koralky shop, prodej koralků, navlékání korálků, korálky prodej, výroba
Uloženo: 26.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde