Plastové výrobky

Everwood je název nového materiálu na bázi plastu, který byl vyvinut v Anglii, zemi deštivého počasí. Firma Model - Plast jako jediná ve střední Evropě tyto profily vyrábí.

Název materiálu Everwood znamená "věčné dřevo", z čehož můžeme usoudit, že materiál lze použít zvláště všude tam, kde přírodní dřevo trpí změnami počasí - tedy venku. Má spoustu dobrých vlastností: nehnije, není nasákavý, nekroutí se a nesesychá, odolává nepřízním počasí a slané vodě, hmyzu i dřevokazným houbám a hlavně NEVYŽADUJE ŽÁDNOU ÚDRŽBU - NEMUSÍ SE TEDY VŮBEC NATÍRAT.
Je hygienicky zcela nezávadný, dá se tedy bez obav použít i v interiérech. Pracuje se s ním podobně jako se dřevem, nevyžaduje žádné zvláštní nástroje. Lze jej běžně řezat, řezné plochy brousit a leštit. Dále je možné vrtání, přibití, přišroubování. Také jej můžeme snadno a pevně lepit pomocí lepidel na bázi organických rozpouštědel. Pro připevnění ke stěně použijeme některý z disperzníchtmelů. Materiál je probarvený ve hmotě, není tedy opatřen žádnou jinou povrchovou vrstvou (fólií), takže případné požkození lze jednoduše zaleštit. Firma Model Plast vyrábí více nežt 40 druhů vytlačovaných profilů Everwood v mnoha barevných variantách, v délkách objednaných zákazníkem.
Plastové výrobky Adresa : http://plastove-vyrobky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: plastové profily , plastové , plastové ploty, wpc profily, ploty, protihlukové s
Uloženo: 25.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde