Matrace, které střeží spánek

Beck ví, proč vás bolí záda

Matrace, na které spíte, by měla být dobře odpružená a svým tvarem by měla kopírovat přirozený tvar páteře, tak jako matrace Merino Beck. Právě prázdné prostory mezi tělem a matrací jsou příčinou bolesti zad a neustálého převalování se.
Beck matrace zajistí teplo

Matrace Beck Merino vyvinutá společností Beck International funguje částečně i také jako termoregulátor. Přijímá teplo, které díky svým vláknům „redistribuuje“ rovnoměrně po celé své délce i hloubce. Díky této vlastnosti je používána zejména pro prevenci revmatismu, artrózy, artritidy a nemocím z nachlazení.
Z čeho je Beck Merino vyrobená?

Ortopedická matrace Beck Merino je vyrobena ze špičkových, technicky vyvinutých speciálních materiálů. Vnitřní výplň matrace Merino se skládá z vysoce flexibilních 30-vrstev nového elastického a navýsost opotřebení odolného materiálu, který na základě svého molekulárního složení zajišťuje přirozenou transpiraci a dokáže se zcela přizpůsobit tvaru těla. Z tohoto speciálního materiálu byla, ve spolupráci s ortopedem, vyvinuta tvarově stálá matrace, zaručující ideální klidovou polohu těla, bez toho, že by bylo nutno se vzdát přitom pohodlí. Díky nové technologii je možno obdržet speciální matraci Merino ve vakuovém balení.
Matrace, které střeží spánek Adresa : http://beck-international.info
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Beck International, Beck, Beck Merino, matrace
Uloženo: 22.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde