Chladící vitríny, regály, pokladní boxy

Firma Obchodní vybavení s.r.o. je výhradním dovozcem a distributorem chladírenského zařízení a vitrín, regálů a pokladních boxů vyráběných firmou KS Oktjabr a.s. v Ruské federaci v České republice a Evropském společenství. Firmou dodávané zařízení je určeno pro obchody a prodejen, velkoobchody a supermarkety a je dodáváno formou dodávky "na klíč" tj. včetně dodávky, následné instalace u zákazníka a zprovoznění a kompletního servisu. Společnost současně zajišťuje dodávky komponentů pro potřeby výroby našeho obchodního partnera do Ruska.

Od samého začátku své podnikatelské činnosti plní firma dva úkoly. Zajišťuje kompletní servis výrobnímu závodu KS OKTJABR a hlavně prodává jeho výrobky na území celého Evropského společenství. Aby bylo možné prodávat tyto výrobky, zajistila a zprostředkovala certifikaci kompletního výrobního programu a to nejprve chladících vitrín a následně i regálů a pokladních boxů.

Firma Obchodní vybavení garantuje dodávky všech potřebných náhradních dílů a to nejen pro servisní a montážní firmy a partnery, ale též přímo pro konečné zákazníky.

V případě potřeby zajišťuje konsolidaci zboží a shromaždování jednotlivých dílů a komponentů potřebných pro výrobu ve výrobním závodě v Rusku na skladě v Českých Budějovicích, celní odbavení pro vývoz mimo EU a následně vlastní export.
Chladící vitríny, regály, pokladní boxy Adresa : http://www.magmacold.eu
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: chladící vitríny, regály, pokladní boxy, obchodní vybavení
Uloženo: 13.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde