Gastro, gastro vybavení z nerezu

Provádíme zakázkovou výrobu a prodej nerez vybavení pro gastronomii, zdravotnictví a stavebnictví. Společnost Neza Pelhřimov s. r. o. disponuje kvalitní technologií a odborně vyškolenými pracovníky. Nerezové produkty a zařízení pro speciální účely vyrábíme i pro ostatní odvětví hospodářství (zdravotnictví, mlékárenství, masný průmysl, pivovarnictví apod.).

Veškeré gastronomické vybavení a zařízení z nerezu, kterými jsou pracovní stoly, desky, mycí stoly, řeznické špalky a další, splňuje platné technické a hygienické předpisy ČR. Kromě běžných nerezových produktů (nerez mycí stoly, chladící vitríny, pracovní stoly a desky, bary, skříně, digestoře, vozíky, ohřívací prvky - režony, lázně, stoly, mosty) vyrábíme i výrobky dle specifických požadavků zákazníka.

Společnost NEZA s. r. o. provádí i chladírenský servis a dodává technické plyny značky Linde Technoplyn. Ještě dodáme, že v areálu firmy Neza provozujeme stravovací zařízení - bufet, které poskytuje služby pro celou průmyslovou zónu Pelhřimova.
Gastro, gastro vybavení z nerezu Adresa : http://www.neza.cz/cs/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: gastro, nerez, gastro vybavení, nerez zařízení pro gastronomii
Uloženo: 12.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde