Dárky k narozeninám nebo jen tak

Internetový obchod Dárky.cz je provozován společností, která se prodeji dárkových předmětů věnuje už dvacet let. Díky zkušenostem, tradici a provozování velkoobchodu s dárkovými předměty, dokáže tento obchod pečlivě uspokojit potřeby obdarovávaného, ať jde o kohokoli.

Dárky pro muže, pro ženy, děti, rodiče, prarodiče, přítelkyni, přítele a přátele. Opravdu pro kohokoli a k jakékoli příležitosti. K Vánocům, narozeninám, svátku, nebo prostě jen tak pro potěšení.

Obchod navíc pořádá pravidelné zajímavé soutěže. Například teď v předvánočním období má každý možnost soutěžit o značkovou porcovací soupravu od francouzského šéfkuchaře Paula Bocuse v dárkové dřevěné etuji. Stačí se registrovat, nakoupit cokoli (i velmi levý dárek) a odpovědět na jednoduchou soutěžní otázku týkající se reklamního spotu právě vysílaném v rádiích. Pokud jste jej náhodou nezaslechli, je možné si jej přehrát přímo na stránce soutěže.

Každý rád dostává dárky



Kromě soutěží je možné získat dárek navíc téměř ke každému nákupu. Začíná se na částce 200Kč a podle výše celkové útraty se tak můžete dostat až ke značkové sadě šroubováků Bosch, jejíž běžná cena je 800 korun.

Jak bylo řečeno, Dárky.cz jsou provozovány silnou a stabilní společností, který zajišťuje veškerý servis pro své zákazníky. Uplatnit lze slevové kupony a s dotazy přímo kontaktovat zákaznickou podporu.

Vyberte si dárky pro své blízké a přátele.
Dárky k narozeninám nebo jen tak Adresa : http://www.darky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, Vánoce, narozeniny, pro muže, pro ženy, pro přítele
Uloženo: 12.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde