EUROBONUS - zdravotní matrace, postele

Naše internetové stránky www.eurobonus.cz jsou úvodem do světa zdravého a pohodlného spaní. Nabízíme Vám nejkvalitnější zdravotní matrace, stylové postele, lamelové rošty, ortopedické polštáře, podložky, lůžkoviny, povlečení a výrobky z čisté střižní vlny Merino (ovčí vlna). Pro Vaše děti máme dětské matrace, postýlky, židličky, výrobky z ovčí vlny, lůžkoviny, zavinovačky, povlečení, nepromokavé prostěradla, prostěradla.
Nově jsme pro hravé děti připravili: autíčka, basketbalové koše, hračky na písek, domečky, garáže, hračky, šlapací autíčka, tříkolky, trojkolky, kočárky, elektrické autíčka, elektrovozítka, houpačky, houpačky na zahradu, zábavné hračky, kočárky pro panenky, odrážedla, odstrkovadla, pískoviště, bazény, skluzavky, šlapací auta, šlapací formule, šlapací traktor, šlapací vozítka.
U všech našich produktů dbáme na velmi vysokou kvalitu a zpracování. Dokážeme dělat výrobky přímo na míru, chcete atypický rozměr, nevadí my Vám ho zhotovíme. Zároveň nabízíme nadstandardní služby (např. doprava ZDARMA od objednávky nad 1.500,- Kč po celé ČR) a garantujeme ceny, které jinde nenajdete. Naším cílem je Vaše spokojenost. Pokud Vás zajímají bližší informace kontaktujte nás na čísle 605 900 101, nebo ZDARMA na telefonním čísle 800 880 808. Děkujeme
EUROBONUS - zdravotní matrace, postele Adresa : http://www.matracovecentrum.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: matrace,zdravotni matrace,ortopedicke matrace,postel,postele,rosty,lamelove rost
Uloženo: 12.10.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.3
Hodnocení webu: 1.3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde