Smartstore uvádí novinky za světa gadget

Oblíbený internetový obchod Smartstore.cz je stále tady a nabízí bezpočet vychytaných dárků a praktických, ale i velice originálních pomůcek jak do domácnosti tak na chatu či na párty.
Vánoce se pomalu, ale jistě blíží a přiznejme si to, dříve nebo později se každý z nás bude muset poohlédnout po nějakých dárečcích pro své blízké. Zdaleka ne všichni si libují v předvánočních nákupech a tzv.“Vánoční horečce“, kdy jsme nuceni se probíjet skrs nakupující davy v obchodech, dopravních prostředcích, ulicích, no zkrátka všude. Možná se Vám zdá, že mluvit o Vánocích je velice předčasné, nicméně kdo se chce vyhnout stresu a žaludečním vředům, měl by už pomaloučku, polehoučku zapřemýšlet, co a kde nakoupit pro babičky, dědečky, maminky, tatínky, tchýně, děti.....Dárek k Vánocům by neměl být typu „aspoň tohle než nic“. Naopak, podarovaná osoba by měla upřímě říci,: No, tak tenhle dárek je opravdu povedený. Nádhera. Děkuji moc.“
Takovéto originální a pěkné dárky nabízí Smartstore.cz dnes a denně, neustále aktualizuje svojí nabídku, přidává nové produkty pro osoby všeho věku, pohlaví a zájmů. Z nabídky si vyberete v pohodlí domova, nehrozí Vám ani jeden škaredý pohled nevlídné prodavačky, nemusíte se bát aktivních, povětšinou postarších dam, které Vám před nosem vyfouknou poslední kousek v regálu a ve finále Vás ještě „nenápadně“ předběhnou v kilometrové frontě.
A co vlastně konkrétně tento internetový obchod nabízí? Pro představu Vám předestřu několik produktů, které má Smartstore ve svém repertoáru:
Pro dámy a slečinky jsou naprosto nepostradatelné tzv. Audio jehly, které na pohled vypadají jako klasické lodičkové střevíce. Nicméně jak už to u gadgets bývá, vzhled neznamená zdaleka vše. Tyto atraktivní červené botičky s vysokým podpatkem totiž skrývají zcela jinou funkci než tvarovat ženám lýtka. Jsou to totiž klasické repro bedničky do počítačů, notebooků a věškerých hudebních nosičů. Zvuk přehrávají velice kvalitně, takže dámy se mohou těšit nejenom z designu bedniček, ale hlavně z výborného poslechu oblíbené hudby.
Pro pány a mladé muže může Smartstore nabídnout výbornou vychytávku na zimu – Undercap nebo-li Pakočepice. Těm, kdo se trochu vyznají v angličtině už možná dochází, v čem je tahle čapka jiná než běžné pokrývky hlavy. Je to prostě takové „Spodní prádlo na hlavu“, laicky řečeno. Čepice je vyrobena ze stejného materiálu jako pánské spodní prádlo a vzhledově se od něj také moc neliší. Snad jenom chybí otvory na nohy. Tuhle čapku můžete nosit samotnou a nebo jako opravdové „Hlavové spodní prádlo“ pod jinou čepicí a radovat se z pocitu tepla na hlavě. S touhle hučkou Vám v zimě opravdu nehrozí zánět mozkových blan.
A pro odvážné děti, které se nebojí čerta, Smartstore nabízí perfektní hračku do vany. Ďábelská kačenka totiž opravdu vypadá „ďábelsky“. Rudá nebo černo-bílá, ale pokaždé s pořádným párem rohů a zlověstným pohledem. Tvarově jinak odpovídá běžným kačenkám, s kterými si ve vaně hráli snad všichni.
Zaujal Vás některý výrobek? Pak vězte, že na Smartstore.cz najdete takových gadgets nepřeberné množství a troufám si tvrdit, že každý si zde najde tu svojí „vychytávku.“
Smartstore uvádí novinky za světa gadget Adresa : http://www.smartstore.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, gadgets
Uloženo: 05.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde