Rasel.cz - elektronické součástky

Rasel není pouze synonymum pro elektronické součástky, ale i pro cestovní redukce, cestovní adaptéry a konektory. V našem e-shopu naleznete sortiment pro všechny, které baví elektronika. Cestovních adaptérů a konektorů nabízíme široké spektrum, stejně tak redukcí a elektronických součástek. Cílem našeho e-shopu je poskytovat široký sortiment elektroniky za nízké ceny.
Pokud plánujete návštěvu zahraničí, kde jsou jiné standardy pro zásuvky, případně máte spotřebiče z Číny apod., nabízíme Vám redukce, které zajistí chod Vašich spotřebičů. Zajímavá je taktéž naše nabídka adaptérů a měničů napětí, kdy nabízíme měniče na 12, 15 či 24 V. Fázové zkoušečky, zkoušečky baterií či auto baterií u nás taktéž najdete.
Zajímavé doplňky jsou také myšoplaši, kdy malé zařízení na 9 V baterii vydává tón 8 HZ a odpuzuje tak nejen myši, ale veškeré hlodavce jako krtky, kuny a jiné. Ideální doplněk do chalup, garáží, ale také automobilů, nabízíme ve verzi s vypínáním a bez vypínání.
Pokud Vás zajímá elektronika, podívejte se do sekce robotika, kde nabízíme elektronické stavebnice, řídící obvody či nepájivé pole pro možnost postavit si drobnosti bez pájení. Dále v této sekci naleznete časopis Robot Revue, který je nepostradatelným měsíčníkem pro fanoušky robotiky.
Samozřejmostí našeho e-shopu jsou i standardní potřeby pro elektroniky a elektrikáře jako zkoušečky, nářadí na elektroniku, pájky a odsávačky či pojistky. Disponujeme i výběrem telefonních komponentů jako jsou kabely, konektory a redukce či auto příslušenství! Též v naší nabídce naleznete konektory, kabely a vodiče, koaxiální kabely a jiné elektronické součástky.
Rasel.cz – Váš specialista na elektroniku, elektro příslušenství a elektronické doplňky.

Rasel.cz - elektronické součástky Adresa : http://www.rasel.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektronické součástky
Uloženo: 03.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde