Belona - obchod nejen pro ženy

Belona.cz patří mezi velmi populární internetové obchody, jenž nabízí nejen pestrý sortiment galanterního zboží, ale i vynikající značkové parfémy. Zaručeně všechny ženy a mladé dívky si tu vyberou nějaký skvělý dárek v podobě pěkného módního doplňku nebo oslňující podmanivé vůně uzavřené do báječných flakónků. V tomto e-shopu jsou zajisté k dostání i pánské tašky, kožené aktovky, luxusní kabelky a peněženky od světově proslulých výrobců až po méně známé firmy.
V sekci kožené galantérie jsou umístěny atraktivní a luxusní dámské kabelky od značky Valentino, David Jones, Gussaci, Elite, Gianni Conti, Seka a Rocco Barocco. Všechny modely vypadají vskutku velmi nápaditě, neotřele a elegantně. Vynikají perfektním vzhledem, dokonalými čistými liniemi a jedinečnou strukturou. Každopádně okouzlují svým znamenitým provedením. Jakýkoliv značkový model dovede nejen zvýraznit osobitou image jedinec, ale podtrhnout jeho jedinečný životní styl.
Kromě toho jsou tu také módní kabelky Paul Frank, sportovní tašky značky (Adidas, Converse, Diesel, Le Coq Sportif), praktické nákupní a vycházkové tašky, látkové batohy Converse, tašky na notebooky, cestovní tašky v elegantním střihu, pásky z pravé kůže ozdobené kovovou sponou, pánské a dámské rukavice ve velikosti M až XL, peněženky ze syntetické či pravé kůže, klíčenky v originálních tvarech a velikostech.
V sekci parfémů jsou nabízeny levné toaletní a parfémové vody, špičkové parfémy se známými či neobvyklými vůněmi. Lze tu najít parfémy s jiskřivými kreacemi, unikátní parfémy s květinovým či ovocným aroma, fascinující parfémy s jemně kořeněnými tóny, oslnivé nadčasové vůně, decentní parfémy plné úžasných kontrastů, překrásné pánské orientálně dřevité vůně, osvěžující parfémy v unisex stylu, které jsou určeny pro muže i ženy. V tomto e-shopu belana.cz jsou k dostání neoblíbenější parfémové značky, jako je například Azzaro, Bvlgari, Giorgio Armani, Calvin Klein, Channel, Dior, Hugo Boss, Lacoste, Lancome, Versace či Yves Saint Laurent.

Belona - obchod nejen pro ženy Adresa : http://www.belona.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: parfémy
Uloženo: 01.10.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde