eshop Supernakup.com

Na internetu naleznete spousty eshopů. Jedním z nich je také www.supernakup.com. Tento obchod vzniknul v červenci 2006 a úspěšně pokračuje ve své činnosti až do dnešní doby. Naším hlavním cílem je spokojený zákazník a bezva ceny. Snažíme se prodávat vetšinu zboží za nižší ceny, nežli má konkurence. Specializujeme se hlavně na náplně do tiskáren. S tímto sortimentem jsme také před lety začínali. Hledáme ve světě kvalitní alternativní neboli neoriginální náplně do Vašich inkoustových tiskáren, testujeme je v rámci možností sami a pak Vám je prodáváme za velmi příjemnou cenu. Kromě toho vykupujeme prázdné originální náplně a znovu je plníme. Znovu doplněným náplním se také říká refill náplně. Také tyto refill náplně můžete zakoupit na našich stránkách. Cenově vyjdou levněji nežli originální náplně. Chcete-li však ušetřit za náplně úplně nejvíc co to jde, pak si zakupte přímo samostatné inkousty a doplňujte si náplně sami. Jedno takové doplnění Vás totiž v přepočtu vyjde cca na 30 Kč! To je naprosto bezkonkurenční cena za tisk. Společně s inkousty Vám dodáme i návod, stříkačky a jehly. Doplňování tak zvládne prakticky každý trošku zručnější člověk o). Jediné co musíte udělat je dírka do náplně na přesně daném místě. (uvedeno v návodu). Prodáváme kvalitní a prověřené inkousty, které nezalepují tiskové hlavy! Odebíráme ho přímo od výrobce z Německa a z Koreje (LifeInk, OCP, Alphachem). Garantujeme Vám kvalitu. Neprodáváme žádný univerzální inkoust, který můžete zakoupit jinde v obchodech! Máme k dispozici extra inkousty pro tiskárny HP, Canon, Lexmark, Epson, Brother. Inkousty jsou vůbec nejprodávanější artikl v našem obchodě o)
Kromě náplní a inkoustů do tiskáren prodáváme také nabíjecí baterie a nabíječky, baterie do kamer a fotoaparátů. V poslední době se stávají čím dál populárnější tzv. taneční podložky. Jednoduše je připojíte přes USB k počítači (nebo k PS/PS2, XBOX, GC,Wii) a pustíte si taneční hru. Na monitoru (televizi) se Vám pak ukazují šipky a Vy na ně musíte přesně šlapat. Po skončení skladby Vám pc vyhodnotí Vaší přesnost. Je u toho docela sranda a je to skvělý doplněk na nějakou domácí párty o).
Určitě je to ideální dárek pro každého, který překvapí. Navíc se u toho pohybujete a tak vlastně zábavnou formou shazujete nadbytečná kila o) Pokud máte raději stolní společenské hry, pak se také určitě podívejte na stránky našeho eshopu. Do nabídky jsme zařadili hry od Albi, Altaru, Bonaparte, Dino, Mindok či Ravensburgu. Věřím, že tu naleznete nějakou novou hru, která Vás zaujme. Ať už si objednáte cokoliv z eshopu www.supernakup.com bude pro Vás jistě příjemné naše poštovné a balné. Za dobírku zaplatíte pouze 90 Kč a při platně předem jen 40 Kč. Těšíme se na Vaší návštěvu.

eshop Supernakup.com Adresa : http://www.supernakup.com/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: inkoust, náplně, hry
Uloženo: 29.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde