Instalatérský balíček – instalatéři pro

Máme pro Vás zajímavou nabídku. Chceme Vám nabídnout náš instalatérský balíček . Nechceme Vám nabízet jenom dílčí služby, ale chceme abychom Vám mohli posloužit ve všech instalatérských pracech současně. Sestavíme pro Vás individuální plán, který pro Vás bude nejvýhodnější a zároveň Vám ušetří mnoho času s výběrem vhodné instalatérské práce a materiálu.


Náš instalatér Plzeň pro Vás opraví a namontuje potrubí a přípojky pro pitnou vodu – vodoinstalace a zároveň Vám náš instalatér zcela poradí také jak vhodné vytápění volit – poradenství ohledně topení .



Celý náš instalatérský balíček obsahuje montáž vodoinstalace, topení, montáž tepelného čerpadla či rekonstrukční instalatérské práceInstalatéři Plzeň jsou také schopni zajistit a zprostředkovat tyto řemesla: veškeré elektroinstalační práce, sádrokartonářské práce, zednické a obkladačské práce a zemní práce.


Jako kvalifikovaní instalatéři Plzeň jsme schopni celý tento balíček instalatérských služeb realizovat, protože máme dlouholeté zkušenosti v oboru instalatér topenář se všemi druhy instalací (tepelná čerpadla, topení, voda, kanalizace, kotle, plynové spotřebiče, atd.). Zkušenosti nasbírané od vyučení až po práci pod různými firmami uplatňujeme posledních sedm let přímo pro Vás – jednotlivé zákazníky, takže jsme pružnější a cenově přijatelnější.



Náš instalatérský balíček je vhodný nejen pro rodinné domy, ale pro všechny, kteří uvažují o rekonstrukci nebo modernizaci bytu nebo nebo jiné stavební jednotky.


Instalatéři Plzeň jsou připraveni Vám vyjít vstříc ve všech instalatérských službách.

Instalatérský balíček – instalatéři pro Adresa : http://www.instalaterske-sluzby.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: topení, instalatér, materiál, kotle
Uloženo: 27.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde