Maturitní ples - Video

Maturitní ples pro Vás bude obrovským zážitkem a my jsme připraveni zhotovit videozáznam z jeho průběhu tak, aby byl důstojnou vzpomínkou na Vaše zážitky i po dlouhých letech.

Každé třídě se bude věnovat jeden zkušený kameraman, který kvalitní digitální technikou zachytí nejen kompletní oficiální část plesu,
( nástup, projevy, stužkování, přípitek, sbírání peněz, tanec s profesory, rodiči ), ale i případnou slavnostní večeři a další průběh plesu se zaměřením především na Vás maturanty a Vaší zábavu.

Neponecháváme nic náhodě a proto se zúčastníme i Vašeho nácviku, abychom byli jak se říká v obraze a případně pomohli i radou z našich dlouholetých zkušeností z těchto akcí.

Úvodní sekvence pořadu tvoří záběry ze školy a třídy, s představením všech maturantů, třídního a jejichfotografií z dětství. Pořad samozřejmě doplníme titulky, včetně jmen maturantů, fotografiemi ze školních akcí a podobně. V závěru pořadu umístíme krátký clip z hlavních okamžiků plesu. Vše podbarvíme vhodnou hudbou.

Celý záznam a zpracování provedeme v digitálním systému s použitím počítačových efektů, všechny kopie tak budou mít stejnou kvalitu. DVD se záznamem dodáme v plastovém pouzdře s barevným přebalem se záběry z plesu.

V případě velkoplošné projekce, můžeme připravit videoklip Vaší třídy z předtočených materiálů, který můžete během plesu prezentovat.

V případě naší spolupráce, každé třídě kterou budeme natáčet, poskytneme do tomboly videokazetynebo DVD s naší tvorbou v prodejní hodnotě cca 500 Kč.

Jsme přesvědčeni, že naše dlouholeté zkušenosti z této činnosti oceníte i Vy při shlédnutí kvalitníhovideozáznamu z Vašeho maturitního plesu.



V případě zájmu volejte obratem na výše uvedená tel. čísla. Rádi Vám poskytneme podrobnosti, předvedeme ukázky z naší tvorby a domluvíme se na osobní návštěvě vaší školy.
Maturitní ples - Video Adresa : http://www.husnik-video.cz/index.php/maturitni-plesy
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: maturitní ples, maturita, maturák, maturiťák, video, foto
Uloženo: 19.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde