Hromadné slevy

Velmi úspěšně u nás hromadné slevy poskytuje již několik serverů a prodejců.

Jedná o slevy v řádu až několika desítek procent, výjimkou nejsou ani slevy až 90% z původní ceny. Tyto velké slevy jsou výhodné jak pro zákazníka, tak pro prodejce. Zákazník získá své zboží nebo službu za velmi výhodnou cenu s velmi vysokou slevou, její poskytnutí se prodejci vyplatí, protože získá velký počet zákazníků na koupi svého produktu.

Zájem zákazníků o tyto slevy roste a zvyšuje se i chuť firem je poskytovat. Návštěvnost těchto stránek roste. Lidé v době krize vyhledávají slevy na zboží a služby, které si za původní cenu nemohou dovolit. V předvánoční době je plánují využívat i pro nákup vánočních dárků pro sebe i své blízké.

O co se jedná a jak to funguje?

Prodejci na svých stránkách nabízejí výrazné slevy na zboží či služby, které se ale aktivují až tehdy, když si je objedná předem stanovený počet lidí. Každý den na těchto stránkách najdete nabídky na hromadné slevy či hromadné nákupy, kterým se cenově nedá konkurovat. Nabídku získáte, jen když se v ten den najde dostatečný počet zájemců. Můžete tuto slevu nabídnout i svým známým pomocí sociálních sítí či e-mailu a tím dosáhnout dříve požadovaného počtu zájemců o tento nákup.

V hromadné slevě můžete získat jak různé zboží, výrobky tak služby, jako například večeři v restauraci, masáž či vstupenky na kulturní a společenské akce, vše za výhodnou cenu s výraznou slevou.

V případě, že se nenajde dostatečný počet zájemců o nabízenou hromadnou slevu, akce se neaktivuje a vy nemusíte nic platit. V druhém případě získáte své zboží nebo službu za velmi výhodnou cenu.

Zájem o hromadné slevy stále roste a získává si své pravidelné zákazníky, kteří navštěvují prodejní servery s hromadnými slevami každý den, zda se nenabízí to, o co mají zrovna zájem a rádi by si to za skvělou cenu koupili.
Hromadné slevy Adresa : http://www.meslevy.cz/hromadne-slevy/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: hromadné slevy,hromadné nakupování,společná sleva,sleva
Uloženo: 14.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde