Půjčovna potřeb pro miminka

Chcete jako každá maminka pro své miminko všechno, ale nechcete utrácet, skladovat, složitě prodávat věci, které jsou jen na chvíli? Půjčte si je.
Na stránkách naleznete přehledný seznam potřeb pro miminka, které jsou ihned k dispozici. Vybrat si můžete z různých potřeb pro koupáná (vaničky, kbelíky), dále jsou k dispozici ohřívače láhví, sedátka, chodítka, několik variant postýlek a fusaků.
Výpujční doby jsou rozděleny do několika intervalů podle toho, na jak dlouho potřebujete danou věc půjčit. Od výpujček na víkend, které jsou vhodné např. když jedete na hory nebo chalupu až po dlouhodobé výpujčky v řádech měsíců. Ty využijete když nechcete konkrétní věc kupovat.
Stránky jsou rozděleny do několika kategorií. Tou nejdůležitější je seznam včech dostupných potřeb pro mininka, které si můžete vypůjčit. Po kliknutí na název položky se zobrazí detail včetně podrobného popisu zboží a fotografie.
V dalších kategoriích si můžete prohlédnout návrh výpujční/nájemní smlouvy, půjčovní řád, který je řešen jako jednoduchý seznam pravidel pro výpujčku.
V kategorii kontakty jsou uvedeny informace o provozovateli a výpujční místa, nicméně po domluvě je možno půjčené věci pro mininko dovézt až k Vám domů.
Celkově se jedná o jednodužší stránky, nicméně o to jsou přehlednější. Prostě na pár kliků zjistíte, jestli je pro Vás ta která miminkovská věc vyhovující, kde si ji můžete vyzvednout. Jedinou drobnější nevýhodou je, že věci nejde objednat online. Toto omezení je vyváženo velmi vstřícným přístupem ze strany provozvatele, který Vám vybranou věc, po domluvě, doveze až domů (Praha).
Půjčovna potřeb pro miminka Adresa : http://www.mimipujcovna.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Půjčovna, potřeby, miminka, ohřívač, váha, vanička, sedátko, hopsadlo, chodítko
Uloženo: 12.09.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde