Něco pro radost

Hledáte originální doplněk do vašeho interiéru, pro vaši zahradu či terasu. Anebo jen potřebujete někoho potěšit a sháníte pěkný dárek. Navštivte náš e-shop Něco pro radost. V našem obchůdku prodáváme dárkové předměty jako jsou obrázky, svíčky, bižuterie, šperky a keramika. V sortimentu dále máme různé druhy dámských kabelek a ručně malovaná trička. Udělejte radost svým známým s výrobky od nás.
Najdete zde keramiku z díly pana Karla Vinického, která, je modelovaná i glazovaná zásadně ručně, při výrobě nejsou používány žádné formy, takže každý kus je originální. Do bytu či na terasu doporučujeme např. keramické figurky jako jsou kočky, pavouci, ptáci… , dále zde najdete dózy ve tvaru ryby, tužkovníky – želva nebo pták. Velice pěkným doplňkem je například svítící kámen, který ozvláštní každé vaše večerní posezení. Najdete zde také velký výběr zvonkoher, které jsou určeny pro dekoraci a harmonizaci prostoru. Zavěste je na zdi domu, chatky, na větve stromů nebo pergolu; zaujmou i na nízkých zídkách. Zavěsit si můžete také krásné originální rybky různých velikostí.
Pokud hledáte něco jiného pro radost a potěšení můžete si u nás vybrat i ručně vyráběné šperky technikou smalt – skleněné či kovové anebo některé z krásných batikovaných ručně malovaných triček. I zde platí, že každý kousek je originál.
Svůj byt můžete vyzdobit i zajímavými abstraktními obrázky vytvořené pomocí počítačové grafiky. Obrázky dodáváme v dřevěném rámečku a je možno je zavěsit na zeď anebo pouze postavit na pěkné místo ve vašem bytě. K tomu si můžete vybrat i některou z krásných českých svíček ve tvaru válce, svíčky - elipsa, jehlan, hrana a koule.... anebo originální ručně motané svíčky BETANA, které se jistě stanou zajímavým doplňkem vašeho interiéru.
Proto neváhejte a navštivte nás na www. aliquis.cz. Kupte pěkný dárek a potěšte jak sebe, tak obdarovaného.

Něco pro radost Adresa : http://www.aliquis.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: dárky, keramika, trička, dárkové předměty
Uloženo: 27.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde