Krajjihomoravsky.info – krásy Jižní Mora

Jihomoravský kraj zaujímá jižní a část střední Moravy. Na západě má kratičký úsek společné hranice s Jihočeským krajem, na severozápadě sousedí s krajem Vysočina, na severu s Pardubickým krajem, na severovýchodě s Olomouckým krajem a na východě se Zlínským krajem. Na jihovýchodě hraničí se slovenskými kraji Trenčínským a Trnavským; na jihu hraničí s rakouskou spolkovou zemí Dolní Rakousko. V Jihomoravském kraji se nachází i několik větších měst, jedním z těchto měst je Brno.
Jenže když chcete sehnat nějaké důležité informace z Jihomoravského kraje, nebo měst, které se v něm nachází, tak kam jít? Můžete pracně vyhledávat na internetu, volat na různá informační čísla, ptát se známých, anebo naopak zcela jednoduše navštívit internetový portál Krajjihomoravsky.info, který Vám přináší všechny důležité informace o tomto kraji. Na tomto portálu můžete naleznout aktuální zprávy z regionů, zajímavé novinky, tipy na výlet, přehled počasí, ale i různé důležité odkazy na firmy a instituce v kraji. Výhodou portálu je skutečnost, že ať už hledáte cokoliv, tak neprohledáváte celý internet, ale skutečně pouze regionální firmy, takže můžete naleznout přesně to, co potřebujete a navíc v blízkosti Vašeho domova.
Rádi byste se učili anglicky, ale nevíte kde začít? Chcete se vzdělávat, rozumět, a umět psát v anglickém jazyce? Pak i díky portálu Krajjihomoravsky.info se Vám tento sen může splnit, protože u nás můžete naleznout zajímavé odkazy na jazykové kurzy, či školy, které se specializují na výuku angličtiny. Amigas je jazyková škola, která se řadí mezi moderní školy s výukou cizích jazyků. Jazyková škola Brno Vám určitě pomůže se samotným učením jazyků, ale i se správným zvolením jazyka, který se učit.

Krajjihomoravsky.info – krásy Jižní Mora Adresa : http://www.krajjihomoravsky.info/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Jihomoravský kraj
Uloženo: 25.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde