Satelitní TV technika

Digitální satelitní vysílání (DVB-S, Digital Video Broadcasting – Satellite) zajišťují družice umístěné ve výšce 36 tisíc kilometrů nad hladinou moře. Pohybují se stejnou rychlostí, jakou se otáčí Země. 
V jeho nabídce můžete najít ověřené satelitní komplety, satelity, paraboly, satelitní přijímače, HDTV satelitní komplety, komponety pro připevnění satelitu, kabely pro připojení satelitu, samozřejmostí je široká nabídka přístupových karet Skylink a CS Link, jejichž prostřednictvím získáte doživotní předplacený příjem českých stanic.
Pokud jste náročnější televizní divák, který se nespokojí pouze se základní nabídkou českých a slovenských programů Skylink nebo CS Link, máme řešení i pro vás, a to v podobě bonusových nabídek. Tyto nabídky, v různých variantách, jsou zpoplatněny pravidelnými platby od několika stokorun a výše podle zvoleného typu.
S velmi atraktivní novinkou přišel v nedávné době CS Link, který umožňuje namixovat si za nižší měsíční poplatek z omezené nabídky programů vlastní balíček šesti kanálů, které jsou ve Vašem televizním hledáčku. Atraktivita tohoto bonusového balíčku je veliká, neboť se vy, jako zákazník, nepřizpůsobujete nabídce operátora, ale zcela Vašim televizním požadavkům a přáním.
Při koupi satelitu nebo satelitního kompletu byste měli zvážit, jaký počet televizí na něj bude připojeno. Pro přehlednost je e-shop www.satelitni-komplety-satelit.cz rozdělen do kategorií pro 1 TV, 2 TV, 3TV, 4 TV a pro 5-8 TV. Dalším kritériem pro výběr je počet přijímaných družic (1 nebo 2 družice) a již zmiňované přístupové karty (Skylink a CS Link).
Satelitní komplet nemusí sloužit pouze k příjmu televizního signálu, ale také k nahrávání. Tyto typ satelitních kompletů se stává poslední dobou velice oblíbeným mezi širokou veřejností, neboť Vám umožní nahrát si Váš oblíbený pořad na externí disk (USB flash) a Vy se klidně můžete dívat na pro Vás zajímavý pořad na jiné televizní stanici. Satelitní komplet s nahráváním umí také přehrát fotografie v jpeg formátu nebo přehrát mp3 z externího USB disku.
V případě, že kladete důraz na kvalitní a čistý příjem signálu, neměli byste opomenout kategorii HDTV satelitních kompletů. V případě, že vlastníte, nebo hodláte kupovat FULL HD televizi, investice do HDTV satelitních kompletu se Vám rozhodně vyplatí. HDTV příjem signálu Vám umožní vychutnat kvalitní FULL HD obraz.
Satelitní TV technika Adresa : http://www.satelitni-komplety-satelit.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: satelitní komplety
Uloženo: 20.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde