Amway pomáhá dětem


Amway pomáhá dětem

Neděle 30. května 2010 byla dnem ve znamení charitativních rekordů. Přes 12 tisíc distributorů a partnerů ukrajinské pobočky Amway se hlavním městem Kyjevem rozeběhlo, aby pomohlo dětem s vrozeným onemocněním srdce. Účast tisíců distributorů a zaměstnanců v zelených tričkách (viz foto) přinesla 46 000 amerických dolarů, což je v přepočtu téměř milion českých korun. Byl tak dosažen, jak rekord v přínosu charitativního zisku, tak v počtu účastníků Amway, kterých bylo dvakrát více, než předešlý rok.

Týž den odstartoval benefiční běh z jiného koutu Evropy a to z finských Helsinek, kde se 400 distributorů partnerů firmy Amway, zejména žen, účastnilo běhu pro UNICEF, kterému pomohly částkou 20 000 dolarů (tj. cca 420 000 Kč).
O Amway

Společnost Amway je již 51 let vedoucí firmou přímého prodeje ve světě. Ve více než 70 zemích a teritoriích s ní spolupracuje přes 3 miliony nezávislých vlastníků podnikání. Amway je součástí hodlingu Alticor s ročním obratem přes 8 mld. USD kde spolu s Access Business Group vyvíjí, vyrábí a distribuuje široké portfolio vysoce kvalitních výrobků denní potřeby.
Podnikatelská příležitost

Amway nabízí lidem, kteří chtějí mít kontrolu nad svým pracovním časem a nad svými financemi, mimořádnou podnikatelskou příležitost, vybudování vlastního podnikání. Díky velkorysému plánu odměn, vysoce kvalitním výrobkům, komplexnímu vzdělávání v oblasti podnikatelských dovedností a zázemí silné mezinárodní firmy mohou partneři Amway dosahovat svých osobních cílů, ať jsou jakékoliv.
Amway pomáhá dětem Adresa : hthttp://e-zkusenosti.cz/sluzby/amway-pomaha-detem/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: amway
Uloženo: 16.08.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde