WESTERN Jezdecké potřeby Obluk

Naše společnost nabízí prostřednictvím e-shopu velmi širokou nabídku potřeb pro anglické i westernové ježdění na koni. Nabízíme více jak 3000 druhů zboží. Poskytneme kvalitní informace pro výběr a věrným zákazníkům nabízíme systém slev. Nabízíme kompletní sortiment zboží pro jezdecký sport a western: jezdecké přilby, sedla, uzdečky, udidla, podbřišníky, rajtky, bundy, vesty, olejové kabáty, jezdecké boty, chapsy.

Záruka - na veškeré zboží se vztahuje záruka 24 měsíců od data prodeje. Na sedla je poskytována záruka dle údajů výrobce nejméně však 24 měsíců. Zbozi, na kterém je vyznačena doba použitelnosti, končí záruka právě tento den. Záruka se nevztahuje na opotřebení zboží způsobené jeho obvyklým používáním.
Reklamace - reklamační řízení probíhá dle Zákona o ochraně spotřebitele, kdy reklamace musí být vyřízena nejpozději do 30-ti dnů ode dne podání reklamace, pokud se prodávající strana se spotřebitelem nedohodne na lhůtě delší.
Dodací podmínky - pokud je objednané zboží na skladě doba dodání je do 5 dnů ode dne objednání. V opačném případě Vás budeme informovat o stavu Vaší objednávky.
WESTERN Jezdecké potřeby Obluk Adresa : http://www.western-obluk.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: jezdecké přilby, sedla, uzdečky, udidla, podbřišníky, rajtky, jezdecké potřeby
Uloženo: 26.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde