Skřípe Vám logr z turka mezi zuby?

Špičkové espresso? Bylo...bude, zatím je ho však málo.

Existuje mnoho různých typů přístrojů pro přípravu kávy. Příprava šálku kávy vypadá zdánlivě jako velmi jednoduchý proces. "Uvařit kávu" přeci umí snad každý. Bohužel ve valné většině případů přístroj obsluhuje nezkušený člověk, který obvykle nechá protékat vodu přes kávu velmi dlouhou dobu. Výsledkem je přepálený a přehnaně velký nápoj. Tento nápoj má s espressem pramálo společného. Vězte, že jedinou správnou cestou je espresso o objemu 3-4 cl. Obsahuje totiž optimální množství kofeinu a ovocných cukrů.
Po špatně uvařené kávě je těžko a velice špatně jí trávíte!

Cítíte se být mírou 3-4 cl ošizeni.??? a máte žízeň? Espresso je pro chuť a ne pro pitný režim.
Je třeba si uvědomit, že po 20-30 vteřinách teče, už jen obarvená voda přes dřevo! Tím však nezískává na síle a chuti to jen uškodí. Proto je lépe malé espresso dolít horkou vodou. Káva sice ztratí pěnu, ale výsledek je nesrovnatelný. Poučení lze najít u kávových velmocí (Itálie, Chorvatsko, Turecko, Španělsko atd.)

Jak vybrat ten správný kávovar.
Velmi záleží kolik šálků za den vypijete a kolik místa máte.
Automaty na kávu s mlýnkem?

Je potřeba každý den obměňovat vodu a pravidelně čistit. Přístroje jsou poměrně náchylné na tvrdou vodu. Pokud často měníte značky a druhy...je třeba pokaždé nastavit mlýnek na kávu z důvodů různých poměrů arabiky a robusty a velikosti zrna. Doporučuje se sypat zrna do mlýnku jen tolik, kolik vypijete za den. Nahřátý automat na kávu uvolňuje teplo které vystupuje směrem vzhůru a tím se ohřívá zrno. Zrnková káva pak velmi rychle žlukne.
Automat je tedy vhodný spíše do kanceláře, kde je vyšší spotřeba.
Kávovary na kapsle?

Kávu skvělé chuti na těchto přístrojích připravíte velmi jednoduše.
Je potřeba každý den obměňovat vodu.
Praktičnost tohoto systému a vysoká kvalita zaručuje skoro vždy spokojeného zákazníka.
Nepotřebujete seřizovat mlýnek, nízké vstupní náklady, rychlá příprava.
Káva je již správně namletá a upěchovaná. Každá kapsle je samostatně balená v ochr. atmosféře. Sítka zůstávají čistá. Systém jednoporcových vakuově balených kapslí zajistí absolutní čerstvost kávy.
Je vhodný do domácnosti, kanceláře a velmi náročné zákazníky.
Pákové kávovary?

Tento kávovar je určen především do provozu. Nabízejí se v různých provedeních jedno, dvoj, tří a čtyř skupinovém s EPU - manuálním ovládáním nebo EVD - elektronickým ovládáním. Ve standardní výbavě jsou výkonné trysky páry a tryska vody, přičemž horkou vodu lze bez problémů používat na zalévání čajů, grogu, turecké kávy. Masivní presovací hlava zajišťuje dokonalé prohřátí celé jednotky. Plocha pro ohřev šálků bývá dostatečně velká, aby pokryla nároky i u velkých provozů. Připojují se na vodovodní řád. Provoz, programování, údržba i obsluha jsou velmi nenáročné. Vynikají vysokou spolehlivostí a atraktivním, moderním vzhledem. K pákovým kávovarům je potřeba kvalitní mlýnek na kávu.
Je vhodný do kaváren, cukráren, barů, restaurací, pizzerií.

Na stránkách kvalitní presovace.cz se snažíme "pro všechny milovníky espressa" nabídnout kávu, kapsle do kávovaru, kávovary, mlýnky na kávu a originální frappe. V nabídce je také horká čokoláda, termosy na kávu atd. Vše ve vysoké kvalitě. Samozřejmostí jsou dobré služby.

Pro milovníky ledové kávy frappe, máme v nabídce také Mixery na frappe, které jsou díky svým technickým parametrům schopné vytvořit během několika vteřin hustou kávovou pěnu, která tvoří základ pravé originál řecké kávy Frappé.
V naší nabídce jsou nejen profesionální mixery, ale i frappe mixery pro domácí použití. Využití těchto přístrojů nekončí jen přípravou kávy, přístroje plně nahradí shaker, který je nepostradatelný při přípravě různých míchaných alkoholických i nealkoholických nápojů jako jsou ochucené frappe nápoje. Tak neváhejte a dopřejte si.
Skřípe Vám logr z turka mezi zuby? Adresa : http://www.presovace.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: čokoláda, frappe, káva, kávovar, kávovary, kávu, kávy, mlýnky na kávu, presovace
Uloženo: 18.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde