PKSERVIS.com – LOŽISKA, ŘEMENY, ŘETĚZY,

Hlavní filozofií společnosti PK SERVIS technické součásti s.r.o. je profesionalita a kvalita nabízených služeb v oblasti prodeje ložisek, řemenů, lineárního vedení, řetězů, maziv, těsnění a dalších strojních komodit s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi- obchodnímu partnerovi společnosti PK SERVIS technické součásti s.r.o. Společnost PK SERVIS byla založena v roce 1993 se zaměřením na opravy a servis čerpadel betonu SCHWING STETTER. Od dubna 2007 sídlí společnost PK SERVIS v nově vybudovaném obchodně-administrativním areálu, kde se nachází sklady, mechanická dílna s 5-ti tunovou jeřábovou dráhou a kancelářské prostory s prodejnou. V tomto areálu nám můžete najít i v současnosti a využít našich služeb v oblasti dodavatelských služeb valivých ložisek, kloubových ložisek, kluzných ložisek, lineární techniky, příslušenství specifického pro ložiska a rozsáhlých servisních produktů a výkonů. Pokud máte větší zakázku a nikdo si s ní neví rady, tak právě pro Vás tu jsme my s nabídkou našich služeb. PK Servis je tu pro všechny, nezáleží na tom, jestli máte malou, či velkou zakázku, jestli potřebujete nakoupit ložiska, či jejich servis, vždy se můžete obrátit na nás a využít našich služeb.
Nabízíme dlouholeté zkušenosti z oblasti prodeje a technického poradenství lineárního vedení, ozubených řemenů a řemenic, ložisek, těsnění a dalších produktů ze sortimentu celosvětově uznávaných výrobců. Proto v případě problémů neváhejte a obraťte se na nás, rádi zodpovíme Vaše dotazy, případně i vyřešíme problémy, které mohou nastat. PKservis.com je tu pro Vás již v několika městech České republiky, a to v Táboře, Českých Budějovicích, Brně, Jindřichově Hradci a Lišově, kde se nachází obchodní kancelář. Navíc nabízíme kompletní sortiment lineární a montážní techniky, sortiment lineárního vedení, vedení s profilovými lištami, vedení vodícími kladkami, vedení hřídele, miniaturní kluzná vedení, miniaturní klecová vedení, poháněné lineární jednotky, plochá klecová vedení a valivé opěry. Využíjte tedy i Vy našich služeb a staňte se dalšími spokojenými zákazníky PKservis.com.
V současné době můžeme zákazníkům nabídnout více než 30 tis. skladových položek ( ložiska, ozubené a klínové řemeny, řemenice, řetězy a řetězová kola, maziv, oleje, lineární vedení aj. ). Zároveň jsme rozšířili své výrobní zázemí o obráběcí CNC centra s technologií pro kompletní dodávky lineárních vedení ( kolejnice, tyče, kuličkové šrouby ) a úpravy řemenic, řetězových kol a pro jakoukoliv zakázkovou výrobu.
„JEN SPOKOJENÝ OBCHODNÍ PARTNER ZARUČÍ V BUDOUCNU DALŠÍ PROSPERITU A ROZVOJ NAŠÍ SPOLEČNOSTI.“
www.pkservis.com


PKSERVIS.com – LOŽISKA, ŘEMENY, ŘETĚZY, Adresa : http://www.pkservis.com/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: ložiska
Uloženo: 15.07.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde