Exotické pochoutky na GiftBox.cz

Zaujmout vás může kupříkladu cibetková káva, která patří mezi nejvzácnější a nejpopulárnější na světě. Cibetky jsou malé kunovité šelmy, které pojídají kvalitní kávová zrna. Tyto zrna projdou trávicím ústrojím živočicha. Pak jsou na řadě lidé, aby v lesích pátrali po cibetkovém trusu. Trus se důkladně probírá a vybírají se z něho nestrávená zrna. Z plodu se odstraní obal a kávové zrno se poté klasicky praží. Zajímavé je, že cibetky se obtížně chovají v zajetí a tak si káva zachovává přirozenou podobu. Cibetková káva má úžasné aroma, je silně kořeněná a má příchuť čokolády a karamelu.

Další bizarností jsou pochoutky spojené s hmyzem. Ovšem to je trochu pro silnější žaludky. Můžete někoho překvapit skutečně netradičním dárkem a darovat mu například Mravence v belgické čokoládě, pečené červi, opékané obří mravence, nebo třeba peprmintové lízátko. Velmi populární je vodka se skutečným škorpionem. Škorpióni jsou chováni v Číně na speciálních farmách. Před namočením do vody se zbavují všech škodlivých toxinů, aby vám nemohl škorpion nijak uškodit. Díky tříměsíčnímu namáčení má vodka příjemnou a jemnou chuť. Po vypití nápoje můžete škorpióna bez obav sníst.

Internetový obchod GiftBox.cz má pro vás připravená i další neobvyklá jídla, přehled všech produktů naleznete v kategorii exotické pochoutky. Málo kdo se může chlubit tím, že dostal například lízátko s 24K zlatem. Na takový originální dárek bude jistě ještě dlouho vzpomínat a to je určitě pro Vás ta největší odměna.

Exotické pochoutky na GiftBox.cz Adresa : http://www.giftbox.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: originalni darek, originalni darky, darky pro zeny, exoticke pochoutky
Uloženo: 28.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde