Duchové

V dobách dávno minulých naši předci neznali příčiny přírodních úkazů, a proto se je snažili vysvětlovat pomocí záhadných sil. Jako dnešní lidé máme k dispozici teorie, díky kterým jsme schopni pochopit a uchopit to, co se kolem nás děje. Ale je tu jedna otázka. Patříte i Vy do skupiny lidí, kterým stačí vědecké vysvětlení?
Pokud i jen malinko cítíte někde hluboko, že všechno může být jinak, navštivte náš internetový obchod www.duchove.com. Naleznete u nás nejen literaturu, která se týká tajemna, ale například i mystické pomůcky, tarotové karty, nebo audio knihy. Nejsme úzce zaměřeni pouze na magii a mystiku, ale najdete u nás i literaturu z dalších oborů – historie, psychologie, zdraví a životní styl. Ptáte se proč taková rozmanitost okruhů? Život není přece úzce spjat s jediným oborem nebo událostí, ale lidstvo je odnepaměti formováno různými skutečnostmi.
Proto neváhejte s námi vstoupit do světa záhad, které se některým vědcům zdají vyřešené a průzračné. Proč tedy záhada? Protože pokud vše budeme brát jako jasné a nebudeme hledat v pozadí, ztratí náš život tu tajemnou krásu. Vždyť mezi nebem a zemí existuje mnoho otázek, na které hledáme odpovědi tisíce let. Opravdu si myslíte, že jedno lidské pokolení je dokáže uspokojivě vyřešit? Klikněte na www.duchove.com a popusťte uzdu nejistotě.

Duchové Adresa : http://www.duchove.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: magie,obchod,e-shop,astrologie, kniha, knihkupectví, tarotové karty, tarot,Feng
Uloženo: 19.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde