Skladové a výrobní prostory k pronájmu

Nabídka skladových a výrobních prostor, malých skladových jednotek k pronájmu v České republice, pozemky na prodej společnosti Cushman & Wakefiled. Sklady k pronajmu, haly k pronajmu, pozemky k prodeji.

sklad, sklady, skladuj, skladové prostory k pronájmu, výrobní prostory k pornájmu, malé skladové jednotky, pozemky, statistika trhu, prodej, pronájem, české průmyslové nemovitosti, zastupování developerů, zastupování nájemců, poradenství v oblasti průmyslových nemovitostí, průmyslová mapa ČR, průmyslový park, logistický park, výrobní hala, průzkum trhu, statistika trhu, charita

Úvod O nás

Cushman & Wakefield je světově největší poradenská firma vlastněná soukromým kapitálem. Společnost byla založena v roce 1917, dnes jí patří 231 kanceláří v 58 zemích světa a celosvětově dává práci více jak 15 tisícům talentovaným odborníkům. Majitelům nemovitostí, nájemcům a investorům přináší komplexní řešení ve formě nabídky poradenství, realizace a řízení v průběhu celého procesu nakládání s nemovitostmi. Tato řešení zahrnují pomoc klientům při koupi, prodeji, financování, pronájmu a řízení nemovitého majetku. Firma poskytuje také servis v oblasti oceňování, strategického plánování a průzkumu, analýzy portfolia, výběr pozemků, asistenci při umisťování požadavků na prostory a řadu dalších konzultačních služeb.

ODDĚLENÍ PRŮMYSLOVÝCH NEMOVITOSTÍ

Místním, regionálním i nadnárodním společnostem, developerům a investorům poskytujeme na míru přizpůsobená řešení v oblasti nemovitostí, která pomáhají naplnit podnikatelské záměry, zvyšují hodnotu akcií, maximalizují úspory nákladů a posilují hodnotu portfolia.

K makléřským službám pro průmysl patří nákup a prodej, vyjednávání o nájmech a o prodeji na základě rozsáhlé znalosti trhu, komplexního výzkumu a nejnovějších trendů, jednání o pobídkách i analýzy a plánování výstavby přesně podle daných potřeb.

NAŠE VIZE

Jsme vyhledávanou firmou – realitním poradcem a významným zprostředkovatelem, která představuje globální standard, co se týče znalostí, služeb a realizace.

NAŠE ZÁSADY

Veškerá naše činnost se řídí těmito zásadami:

Naši KLIENTI jsou pro nás vždy na prvním místě.


Naším nejdůležitějším etickým standardem je POCTIVOST

Každý zaměstnanec je členem TÝMU a podílí se na našem úspěchu


Individuálně i společně se snažíme dosáhnout VYNIKAJÍCÍCH VÝSLEDKŮ ve všech činnostech

Mezi sebou navzájem i s našimi klienty jednáme s ÚCTOU a DŮSTOJNOSTÍ


SPOLEČENSKÁ ODPOVĚDNOST – závazek vůči společenstvím, v nichž žijeme a pracujeme

Vytváříme hodnotu aktivním náborem, rozvojem a koučováním talentovaných osob pocházejících z RŮZNORODÝCH kultur a prostředí

ZISKOVOST – je hnací silou naší schopnosti investovat, zlepšovat se a dosahovat úspěchů



Skladové a výrobní prostory k pronájmu Adresa : http://www.czech-industrial.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: sklad, sklady, skladuj, skladové prostory k pronájmu, výrobní prostory k pornájm
Uloženo: 09.06.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde