Přikrývky a deky bartex

V našem sortimentu naleznete nejen deky, přikrývky a lůžkoviny pro dospělé, ale velká část našeho sortimentu je zaměřena i na naše nejmenší - děti. Můžete si vybrat dětské deky v různých velikostech, dětské polštáře, dětské přehozy, spacáky či dekorační textil do pokojíčku. Pro alergiky máme připraven speciální sortiment s povrchovou protibakteriální úpravou actigard a actigard baby, která odpuzuje nežádoucí bakterie.


naše deky, přikrývky i polštáře jsou plněné silanizovaným dutým vláknem, případně silanizovaným kuličkovým rounem, které je nestravitelné pro roztoče a odpuzuje prachové částice. Další velmi užitečnou vlastností je možnost prát tyto lůžkoviny při teplotě až 95°c, proto jsou velmi vhodné pro děti a alergiky.


prohlédněte si náš sortiment kvalitních lůžkovin od českého výrobce a vyberte kousek hebké a zdravé relaxace pro vás na míru. V naší nabídce naleznete polštáře, přikrývky a deky různých rozměrů, včetně prodloužených délek 220cm. Dále také přehozy na postel a další doplňky pro vaši ložnici nebo dětský pokoj. Pokud nenajdete vybraný výrobek v potřebných rozměrech, kontaktujte nás, jsme připraveni se přizpůsobit vašim individuálním potřebám.
Přikrývky a deky bartex Adresa : http://www.prikryvky-deky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Přikrývky,deky,polštáře,lůžkoviny,přehozy,spacáky,dekorační textil,
Uloženo: 25.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde