Sexobchudek.cz : afrodiziaka

Afrodisiakum je označení pro prostředek k povzbuzení sexuálního vzrušení a libida. Termín vznikl z řečtiny od jména bohyně lásky, krásy a plodnosti – Afrodíté. Zvláště ve starověku a ve středověku byla víra v afrodisiaka poměrně silná, byly používány různé, často jedovaté rostliny či jejich kořeny (oblíbené byly mandragora či alraun), připravovaly se různé nápoje lásky, výroba afrodisiak byla součástí čarodějných obřadů. Pokud chcete kvalitní požitek ze sexu, pak je tu pro Vás Sexobchudek.cz
Pokud tedy chcete, aby Váš požitek ze sexu byl maximální, abyste vždy zapůsobili a potěšili partnerku, pak jsou tu pro Vás afrodiziaka pro muže. Mezi přírodní afrodiziaka patří ambrein, který stimuluje libido, zvyšuje koncentraci hormonů v hypofýze a krevního testosteron. Dále bujarník johimbe, který obsahuje alkaloid yohimbin, který se váže na adrenergní receptory erektilní tkáně. Dále děhel čínský obsahující fytosteroidy, vhodný hlavně pro ženy. Mezi další přírodní afrodiziaka patří epimedium grandiflorum, pískavice řecké seno, či třeba štítosemenka kebračo, turnera diffusa, nebo zázvor, či ženšen pravý.
Afrodiziaka pro muže slouží k zesílení prokrvení pohlavního orgánu muže. Většinou afrodiziaka pro muže obsahují účinné látky, které mají chladivé a hřejivé účinky. Ty zapříčiní jedinečnou a příjemnou stimulaci k zesílení a k prodloužení vašich sexuálních pocitů. Afrodiziaka pro ženy zvyšují libido, stimulují přirozenou vlhkost a prožitek při orgasmu. Účinky afrodiziak pro ženy jsou směřovány do více aspektů ženské sexuální citlivosti, včetně zvýšení stimulace, rostoucího lokálního prokrvování poševních a ženských topořivých tkání, a také poskytuje větší svalové uvolnění. Afrodiziaka pro páry jsou určeny pro zvýšení prožitků a citlivosti partnerských erotogenních zón. Partnerské afrodiziaka zvětšují Váš penis, garantuje vám bezpečný sex a Vaší partnerce dráždí vagínu, zlepšují, zpříjemňují a zkvalitňují sexuální život.

Sexobchudek.cz : afrodiziaka Adresa : http://www.sexobchudek.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: afrodiziaka, afrodiziaka pro muže, afrodiziaka pro ženy
Uloženo: 14.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde