Zásilky z USA

Vybrali jste si na internetu zboží, které se v ČR neprodává nebo je v USA jednoduše levnější? Poradíme Vám jak dovoz z USA realizovat. Zásilky z USA je do ČR možné přivézt několika způsoby. Nechte se inspirovat zkušenostmi předchozích uživatelů s jednotlivými poskytovateli! Nákup zboží z USA je výhodný, nechte si poradit jak na to!
Prim v této službě na českém trhu hrají dva poskytovatelé. Shipito.cz a shopguru.cz . Princip je vždy stejný. Objednáte zboží na americkém eshopu a jako doručovací adresu uvedete adresu firmy v USA. Až se k nim zboží dostane, zašlou ho na Vaši domácí adresu. Zásilky z USA by se do Vašich rukou měli dostat cca. do 14 dnů ode dne objednávky. Další možností je udat informace o produktu a poskytovatel nakoupí za Vás. Jde především o úsporu času. Formuláře k objednání jsou však poněkud komplikované. Proto není špatné informovat se u zákazníků, kteří již mají s nákup zkušenost. Na internetu naleznete celou řadu portálů, na kterých se můžete seznámit se zkušenostmi s jednotlivými poskytovateli nebo se dozvíte jak jednotlivé formuláře vyplňovat. Dále také zda-li se vyplatí zboží z USA připojistit a samozřejmě ceny za dopravu. Obecně platí, že čím více zboží objednáte, tím levnější doprava na kus bude.
Pořizovat zboží z USA se vyplatí. Nejen kvůli ceně, ale také kvůli širší nabídce. Na americkém trhu naleznete i spoustu firem, které v ČR nepůsobí a zboží srovnatelné kvality za mnohem nižší ceny. Využijte služeb jedné z doručovatelských firem a nakupte výhodně z USA.

Zásilky z USA Adresa : http://www.zasilkyzusa.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zásilky, dovoz, zásilky z USA, dovoz z USA, zboží z USA
Uloženo: 07.05.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde