Masážní křesla

V dnešní době sedavých zaměstnání není vůbec překvapivé, že většina z nás vnímá problémy s bolestí páteře, beder, tuhnutím zad či krku. Nedostatkem pohybu a špatným držením těla totiž trpí právě zádové a krční svalstvo. Jediná možnost, jak si od těchto bolestí pomoci, je nenechat svaly, aby zatuhávaly. Pohyb, protahování, plavání a pravidelné masáže, to vše zádům velmi prospívá.

Co dělat, potřebujete-li relaxovat a masírovat svá záda častěji, ovšem trápí vás nedostatek času, anebo dáváte přednost domovu, avšak domácnost nesdílíte s profesionálním masérem? Řešení je jednoduché: pořiďte si masážní křeslo! Masážní křeslo dosahuje kvalitou masáže služby profesionálních masérů a co víc, na rozdíl od maséra je vám vaše masážní křeslo k dispozici čtyřiadvacet hodin denně sedm dní v týdnu. Vybrat si takové masážní křeslo, které bude nejlépe odpovídat právě vašim potřebám, můžete na stránkách
masážní křesla

Masáž je již odpradávna osvědčeným prostředkem, jak uvolnit napětí ve svalech, a kromě toho má také mnoho dalších pozitivních účinků. Díky pravidelné masáži dochází v těle k cirkulaci tělních tekutin, k prokrvení organismu a tedy ke zlepšení zdravotního stavu celého těla. Uvidíte, že se po masáži (ať už ji provádí masér či si k ní dopomůžete díky pořízení masážního křesla) sami budete divit, kolik částí vašeho těla bylo zablokovaných. Často totiž už ani nevnímáme, jak moc ztuhlé svaly máme, a nepříjemnou bolest raději vytlačujeme z vědomí pryč. Díky masážnímu křeslu však nemusíte dál své bolesti potlačovat!


Masážní křesla jsou oblíbeným pomocníkem jak v boji proti bolavým a ztuhlým svalům, tak také v případě, že si chcete doma navodit příjemnou atmosféru wellness centra a příjemně se zrelaxovat a zklidnit po náročném dni. Každé masážní křeslo má několik programů, z nichž si můžete zvolit, jeho prvořadý úkol je však poté, co se do něj posadíte, vás vibracemi příjemně naladit a promasírovat zádové i jiné svaly. O tom, že se nejedná pouze o reklamní trik, svědčí vysoká oblíbenost masážních křesel nejen v domácnostech, ale také „v rukou“ odborníků v profesionálně vedených institucích, jako jsou například lázeňské domy či sportovní centra. Masážní křesla jsou zkrátka nedocenitelným prostředkem, jak můžete dosáhnout uvolnění a relaxace, kdykoli se vám zlíbí.

Při výběru masážního křesla však buďte opatrní. Na trhu se objevuje velké množství různě kvalitních výrobků a pokud se s nabízenými značkami masážních křesel dostatečně neseznámíte, můžete se o kvalitní masážní křeslo zbytečně připravit tím, že si například místo originálního japonského masážního křesla Sanyo pořídíte jeho náhražku dováženou sice rovněž z východu, ovšem s maximálně desetiprocentními účinky. Pokud si chcete vybírat z kvalitní nabídky masážních křesel, zkuste internetové stránky masazni-kresla.cz , kde se můžete nejlépe přesvědčit o kvalitě nabízených výrobků.

Chcete-li sami sebe nebo své blízké potěšit opravdu ojedinělým masážním křeslem, pořiďte si originální japonské masážní křeslo Sanyo s diagnostikou pro zjištění zatuhlosti zádového svalstva.
masážní křesla Sanyo totiž zastupují skutečného maséra a nabízejí vám zážitek plnohodnotné masáže. Díky senzorům ztuhlosti zad, které porovnávají zjištěné informace o změnách srdeční tepové frekvence, teploty těla a elektrické vodivosti pokožky, dokáží tato masážní křesla sama diagnostikovat problém a následně vytvořit optimální masážní program právě pro vás.

Skutečným zážitkem je pak masáž v japonském masážním křesle Sanyo DR 7700 Zero Gravity. Jak již název napovídá, křeslo lze polohovat tak, abyste získali polohu s nulovou gravitací, která dá vašim zádům dokonalý odpočinek a uvolní tlak. Masážní program lze u tohoto masážního křesla nastavit například na hnětení, poklep, ale i uvolňující masáž shiatzu, přičemž namasírovat si můžete nechat úplně celé tělo. Masážní křeslo Sanyo DR 7700 Zero Gravity vám totiž masíruje krk, ramena, záda, bedra, ale také sedací partie, lýtka a chodidla. Vyzkoušíte-li masážní křeslo Sanyo, uvidíte, že o jiné už mít zájem nebudete!
Masážní křesla Adresa : http://www.masazni-kresla.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: masážní křesla
Uloženo: 20.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde