Informace o řetízcích

Řetízky

Na svůj první řetízek, který jste dostaly, možná nikdy nezapomenete, a snad vám stále připomíná někoho drahého, od koho jste jej dostali. Takový řetízek s přívěskem ve tvaru srdce je stále rozkošným dárkem. Ženu potěší a zůstane jí napořád. I mnozí muži si cení takový darovaný šperk.

A řetízky, ať již na krk nebo na zápěstí, jsou stále v kurzu. Ačkoli by se mohlo zdát, že nikterak nepodléhají módě, opak je pravdou. Rádi vám proto ukážeme nejnovější novinky a představíme vám originální řetízky odpovídající nejnovějším módním trendům. Výběr je pak už jen na vás.

Pokud si vybíráte řetízek pro sebe, většinou vidíte, která délka vám padne nejlépe. Mnoho lidí si však nakupuje šperky přes internet, a v tom případě je dobré si dopředu zjistit, jaká délka vám bude vyhovovat. Tento návod se vám bude hodit také tehdy, když chcete věnovaným řetízkem někoho potěšit. Pokud máte úzký krk: délka 40cm. Pokud však chcete, aby váš řetízek byl delší, zvolte 45cm. Tato délka je vhodná i pro většinu žen. Pokud máte širší krk, zvolte raději 50 cm. Takto dlouhý řetízek je většinou vhodný pro muže. Muži nejčastěji nakupují délku 55-60cm.
Informace o řetízcích Adresa : http://www.retizky-sperky.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Řetízky
Uloženo: 13.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde