Maybelline

Kosmetika Maybelline představuje populární stálici na našem trhu, která svým širokým portfoliem výrobků pokryje rozmanité potřeby žen a dívek. Ostatně není se čemu divit, když se tato světově proslulá kosmetická značka drží na špici již skoro stovku let. Díky heslu „Možná se tak narodila, možná je to Maybelline“ je blízká svým zákaznicím, které se s pomocí výrobků této známé kosmetické firmy snaží srovnat případné vady na kráse a dát vyniknut svému půvabu. Maybelline vás totiž učiní krásnější!

Možná je to Maybelline…



Dříve neměly ženy takové možnosti jako dnešní generace. Vůbec první výrobky společnosti Maybelline se vyráběly výhradně na objednávku, což si mohly dovolit jen zámožnější zákaznice. Řasenka Maybelline Cake Mascara představovala v roce 1917 vůbec první přípravek na líčení očí. Ten se brzy dočkal masové distribuce. Naštěstí pro nás se záhy začaly objevovat kosmetické výrobky v drogeriích po Spojených státech, čímž začalo být prestižní zboží dostupné širšímu ženskému publiku. Dnes je Maybelline kosmetika rozšířena ve více než devadesáti zemích světa a zakoupit ji lze v každém supermarketu i maloobchodě, drogerii nebo parfumerii. Nezáleží přitom na tom, zda hledáte řasenku, oční stíny, lak na nehty, rtěnku, lesk na rty, make-up, tvářenku či další nezbytnosti na líčení. Kvalitní kosmetika Maybelline vás nezklame.

Maybelline Make-up



Každá žena a dívka ví, že správný podkladový make-up je základem líčení. Kvalitní make-up nejen zamaskuje drobné nedokonalosti pleti, ale také sjednotí barevný odstín pokožky a dodá vašim tvářím přirozený vzhled. Z nabídky Maybelline make-upů si vyberou i ty z vás, které trpí akné nebo citlivou pletí.

Maybelline řasenka



Chcete nechat své brvy vyniknout? Sáhněte po Maybelline řasence. Z široké nabídky Maybelline řasenek si vyberou i ty nejnáročnější z vás. Chcete dopřát svým řasám výživu či bohatší objem? Potřebujete své brvy nadzvednout a dodat jim stylový look? Maybelline řasenka je tím pravým řešením.

Nechte vyniknout svou přirozenou krásu s přípravky Maybelline.
Maybelline Adresa : http://www.krasa-kosmetika.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: maybelline,kosmetika
Uloženo: 02.04.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde