Absolvujte AFF výcvik a staňte se opravd

Parašutismus je v České republice dynamicky se rozvíjejícím adrenalinovým sportem. Napomáhají tomu zážitkové agentury, které ve svém "menu" nabízejí v hojném počtu tandemový seskok, který svět parašutistů klientům přiblíží. Tandemové seskoky jsou určitým oslím můstkem do světa parašutismu. Člověk si tento sport snadno zamiluje, neodolá a dalším logickým krokem je licence FIA. Tato licence z člověk dělá pravého paragána. Aby ji uchazeč získal, musí absolvovat AFF výcvik, který mimo jiné v nabídce zážitkových agentur naleznete také.

AFF výcvik spočívá v pozemní přípravě, zdravotní prohlídce a následně monitorovanými seskoky. Absolvovujete-li AFF výcvik , naučíte se kontrolovat volný pád, korigovat let, přistát atd. Pokud Vás parašutismus uchvátil, tak v žádném případě neopomeňte AFF výcvik absolvovat. Proniknete do světa parašutismu a nebude chtít pryč, stanete se opravdovým parašutistou!
AFF výcvik stojí okolo 30 tisíc korun. Další alternativou může být IAFF výcvik či základní výcvik. AFF výcvik a parašutismus obecně se nedoporučuje lidem s epilepsií či jinými kolapsovými stavy. Parašutistou se může stát kdokoli od 15 let se souhlasem zákonného zástupce. Tak tedy... Vzhůru dolů!

Absolvujte AFF výcvik a staňte se opravd Adresa : http://www.aff-vycvik.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: AFF výcvik, parašutismus, IAFF výcvik
Uloženo: 22.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde