Parfémy a kosmetika za úžasné ceny

Internetová parfumerie Nejlevnější-parfémy.cz je na internetovém trhu se značkovými parfémy již 2 roky. Ve své nabídce má značkové parfémy známých světových značek, svůj sortiment rozšiřuje i o značkovou kosmetiku.
To vše se snaží nabízet za ty nejnižší ceny a tím se stala jednou ze špiček mezi internetovými parfumeriemi. Jejich nabídku, která je každým dnem aktualizovaná a doplňovaná o nové vůně, naleznete v pohodlí domova na webu. Z nabídky lze vybrat například nejprodávanější parfémy nebo pánský Jil Sander.
Na jaře roku 2009 se rozhodl Tým Nejlevnější-parfémy.cz nabízet svoje parfémy nejen prostřednictvím internetu, ale také přímo v kamenné parfumerii, kterou otevřeli v Brně na ulici Cihlářská 42 ( vchod z ulice Burešova ), kousek od Lužáneckého parku jako odbočka z ulice Lidická. Zde nabízí skladové zboží jako jsou dárkové kazety, originální značkové parfémy, testery a nejžhavější novinky parfémů od věhlasných značek…
Jejich mottem je nabídnout lidem nízké ceny i v kamenné prodejně, kde jsou zvyklí odjakživa parfémy kupovat, tam, kde na vás dýchne atmosféra kamenné parfumerie a nakupujete jen a pouze za internetové ceny. Otevřeno je pro všechny ve všední dny od 16:00 – 19:30, tuto dobu se snaží ale prodlužovat a proto aktuální otvírací dobu naleznete na www.nejlevnejsi-parfemy.cz.

Parfémy a kosmetika za úžasné ceny Adresa : http://www.nejlevnejsi-parfemy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: parfémy
Uloženo: 21.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde