Hry na xbox 360

Vlastníte tuto konzoli z dílen Microsoftu? Nebo snad uvažujete o jejím pořízení? Ať tak či tak, budete samozřejmě potřebovat nějaké ty hry. Bez her je XBOX 360 jen obyčejný dvd přehrávač. Dříve byly hry na konzole výrazně dražší než hry na PC. Tento rozdíl se dnes již naštěstí smazává a tak se hraní na XBOX 360 stává stále dostupnějším. Mnoho hráčů také začíná přecházet od hraní na pc ke konzolím. Proč to dělají?
Proč radši konzoli než klasické PC?
Většina PC hráčů konzolemi opovrhuje. Proč ale dávají mnozí hráči přednost hrám na konzoli před hraním na PC? Co je k tomu vede?
Jedním z největších taháků je bezpochyby samotný princip konzolí. Chcete hrát hru? Není problém, vložte dvd do konzole, uchopte ovladač a během okamžiku se můžete ponořit do hry. Toto je oproti PC nesporná výhoda. Hry na PC je třeba instalovat, často je nutné řešit různé problémy s ovladači nebo aktualizacemi. Tyto problémy vás při hře na XBOX 360 nepotkají.
Rádi byste při hraní seděli v pohodlném křesle? U PC téměř nemožné. U XBOX 360 je to samozřejmost, chopte se bezdrátového ovladače, pohodlně se usaďte v křesle či pohovce a hrajte!
Vychutnejte si exkluzivní tituly pro XBOX 360. Na žádné jiné platformě si je nezahrajete. Pokud vás některá z exkluzivních her zaujala a vy si ji opravdu chcete zahrát, nemáte jinou možnost, než si konzoli pořídit.
Starší hity za pár korun!
Již dávno neplatí, že hry na konzole jsou předražené. Většina her je k dostání za stejné ceny jako jejich PC varianty. Pokud nechcete za hry utrácet příliš velké částky, určitě si vyberete z široké nabídky starších a osvědčených titulů, které se dnes dají pořídit již za pár stovek.
Kde naleznete ty nejlevnější XBOX 360 hry?
V internetovém obchodě xbox-360.hrypc.cz. Naleznete tam jak absolutní novinky, tak i staré a samozřejmě levné klasiky. Máte rádi pořádnou akci? Dáváte přednost RPG s krásným příběhem? Nebo snad rádi používáte svou geniální taktickou mysl k poražení protivníků ve strategických hrách? Ať tak, či tak, jistě si zde vyberete to pravou hru pro vás. Neváhejte a objednejte si svou novou hru ještě dnes!

Hry na xbox 360 Adresa : http://xbox-360.hrypc.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: Xbox, Xbox 360
Uloženo: 18.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde