Tiskoviny, razítka a reklamy

I v době rychle se rozvíjejícího internetu má venkovní a tištěná forma reklamy svou důležitou roli a postavení v prezentaci firem.

Tištěné prezentační a firemní materiály jako vizitky, prospekty, katalogy, ceníky, výroční zprávy, inzeráty, billboardy, PF karty, etikety, obaly, direkt mail a jiné jsou, i v době masivního rozvoje internetu, nepostradatelnou součástí prezentace firmy, jejích produktů a služeb. Dokonce i internetové obchody a jiné "virtuální" služby se neobejdou bez tištěné inzerce a tiskovin.

Jednotné firemní tiskoviny usnadňují komunikaci jak uvnitř podniku, tak s vnějšími subjekty. Z hlediska marketingových komunikací je vizuální podoba podnikové identity jen drobnou součástí rozsáhlého celku. Součástí, která však má pro úspěch Vaší komunikační strategie velký význam. Jedno z nejviditelnějších a nejnápadnějších vyjádření Vaší podnikové identity je právě logo (značka) společnosti, které Vám ve spolupráci se školenými grafiky a výtvarníky navrhneme.

Dodáme Vám hlavičkové papíry, vizitky, obálky i razítka Trodat (v Brně i na počkání). V souladu s pravidly firemního vzhledu graficky navrhneme a zpracujeme reklamy do novin a časopisů, letáky, plakáty, billboardy (i jejich pronájem po Brně a okolí), brožury, obaly výrobků i drobné reklamní předměty. Samozřejmostí je zpracování design manuálu, který by měl být závazným východiskem pro všechny vizuální komunikační aktivity. S jeho pomocí lze zajistit opravdu jednotnou grafickou tvář Vaší značky.

V případě zájmu o tiskoviny, reklamní předměty, venkovní reklamu, polep vozidel nebo výrobu razítek, kontaktujte nás v naší brněnské kanceláři IMP net s.r.o. Najdete nás na Železniční 5, 5 minut pěšky od Galerie Vaňkovka směrem na dálnici D2. Rádi Vám vyhovíme a na počkání vyřídíme všechny Vaše požadavky.

IMP net s.r.o.
Železniční 5
602 00 Brno
http://www.impnet.cz

Tiskoviny, razítka a reklamy Adresa : http://www.impnet.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: tiskoviny, vizitky
Uloženo: 18.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde