Thajská restaurace - Modrý zub

Noodle Bar Modrý zub se nachází nedaleko slavného Václavského náměstí a dost možná je to nejlepší místo v Praze, pokud jde o opravdu ostrá jídla.
Tento thajský nudlový restaurant se skládá z moderní kavárny vpředu a rychlého občerstvení s sebou vzadu; obslouží vás u stolků v přívětivé kavárně i v nápadité zadní místnosti s kuchaři a pultem. V přední místnosti bylo v ten zvláště chladný den, kdy jsem se zavítala, poněkud zima, ale brzy se to změnilo díky opravdu velmi ostrému jídlu. Pokrm phad sam sean je na jídelním lístku označen dvěma papričkami – upozorňuji, že byl velmi chutný, ale skoro až moc pálivý, takže možná bude lepší držet se jídel s jednou papričkou. Pokrm se skládal z velmi ostré směsi rýže, žlutých a rýžových nudlí s kuřetem, čerstvým chili a vynikající thajskou bazalkou.
Modrý zub má rozsáhlý jídelní lístek s polévkami, chutnými předkrmy (například smažené rybí koláčky a jarní závitky), velkým výběrem salátů (jeden z mých oblíbených je ostrý korejský zelný s nakládaným růžovým zázvorem), řadou karí a soté, smažených nudlových a rýžových jídel a dokonce sushi.
Thajská restaurace - Modrý zub Adresa : http://www.modryzubrestaurant.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: luxusní, thajská, restaurace, praha
Uloženo: 17.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde