EASY POWER s.r.o.

Společnost se zabývá výstavbou a provozem lokálních distribučních soustav elektrické energie, dodávkou elektrické energie, dodávkami VN částí pro fotovoltaické elektrárny, systémů fakturačního měření elektrické energie a kompletních dodávek FVE.

Společnost EASY POWER s.r.o. byla založena dvěma společníky v roce 2008 se základním jměním 1 mil. Kč.

V současné době provozujeme 3 lokální distribuční soustavy, výstavba dalších 3 lokálních distribučních soustav je připravena k realizaci v průběhu roku 2010. Ve všech našich LDS jsou využívány nejmodernější technologie, především odečty elektroměrů realizovány dálkovým dečtem, což umožňuje pravidelnou měsíční fakturaci skutečně spotřebované elektřiny. Vzhledem k této skutečnosti není problém provozovat lokální distribuční soustavy na území celé ČR.

Pro rok 2010 jsou připravovány ralizace dodávek VN částí pro FVE o celkovém výkonu 30 MW a dále potom realizace dodávek celých FVE v pozici generálního doddavatele o celkovém výkonu 5 MW. Pro realizace dodávek pro FVE používáme vysoce kvalitní výrobky a techniku od firem Schneider Elektric a Canadian Solar.
EASY POWER s.r.o. Adresa : http://www.easypower.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: elektrická energie, elektřina, distribuce, lokální distribuční soustavy, měření
Uloženo: 10.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde