Svatební fotograf

Svatba je nejkrásnější den v životě dvou zamilovaných lidí, a určitě je krásné si za pár let sednout, a prohlížet si ten nejkrásnější a výjimečný den znovu. K tomu v dnešním světě moderní techniky slouží více věcí od fotoaparátů až po kamery a jiné záznamové přístroje.

Nabízíme svatební fotografování, ale i třeba módní, reklamní a jiné služby. Náš rozsah je velký, můžeme tedy fotografovat jak v ČR tak i na Slovensku. Svatebním fotografováním se zabýváme již dlouhou dobu a tím jsme získaly i velké zkušenosti.
Všechny vytvořené fotografie jsou originální a vždy v plném rozlišení, fotíme tou nejmodernější digitální technikou, ale není problém po domluvě také sáhnout na klasický barevný či černobílý kinofilm.

Cílem je vždy vytvořit co nejprofesionálnější práci, tudíž ke každé zakázce přistupujeme individuálně a to i u menších obřadů.

Svatební focení není jen focení samotného obřadu, ale také ranní příprava nevěsty a ženicha. Zdobení aut a všechny věci s tím spojené. Svatební obřad začíná ve chvílí vystupování z aut, příjezdu nevěsty a ženicha až po focení skupinových fotek všech svatebčanů.
Také nabízíme focení hostiny a ostatních radovánek se svatbou spojené.

Svatební fotograf Adresa : http://www.foto-svatby.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: svatba, foceni, fotograf
Uloženo: 05.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde