Kočárky výhodně nakoupíte na internetu

Výběr kočárku může být pro nastávající rodiče poměrně obtížná věc. Na trhu najdete stovky různých modelů a provedení v nejrůznějších cenových hladinách. Cenově výhodnou alternativou může být nákup kočárku na internetu.

Zatímco nákupu například jízdního kola věnují lidé velkou pozornost a pečlivě se rozhodují, výběr dětského kočárku bývá nezřídka rychlý a impulzivní. Přitom na správně zvoleném kočárku závisí nejen komfort dítěte, ale také lehkost jízdy a vůbec snadné používání. Jak si tedy vybrat ten správný kočárek? „Je třeba si uvědomit, co od kočárku očekáváte a jaký je váš životní styl. Pokud například často jezdíte autem, a potřebujete tedy kočárek rychle a skladně složit, žijete ve městě a rádi jezdíte do přírody, bydlíte na venkově a necestujete příliš často případně žijete ve městě a na procházky chodíte pouze do nákupního centra... každému bych doporučila jiný kočárek,“ popisuje úskalí výběru na základě převažujícího životního stylu Mgr. Simona Štruncová, majitelka obchodu Topkocarky.cz. Je tedy nutné přemýšlet, kam budou nejčastěji směřovat vaše kroky a podle toho zvolit vhodný model kočárku.

Modní trend nemusí být to pravé


Odborníci také doporučují nenechat se zbytečně unést módními trendy. Při výběru kočárku myslete především na dítě a jeho fyziologické potřeby. Například pokud máte v plánu dávat dítě denně do kočárku spát, měl by mít sportovní kočárek možnost nastavení polohy opěrky zad a nohou do úplného lehu. Jen tak bude moci vaše děťátko nerušeně odpočívat.

S módními trendy a moderním designem také souvisí další drobná potíž. „Maminky si často stěžují, že hluboká lůžka kočárků jsou příliš malá a babičky nám v této souvislosti vzpomínají na staré dobré časy“, uvádí například Simona Štruncová. Ne vždy jdou zkrátka moderní trendy úplně přesně ruku v ruce s praktickou použitelností a „obří“ staré kočárky prostě měly něco do sebe. Na druhé straně je potřeba si uvědomit, že dnes máme na kočárek daleko jiné a vyšší požadavky. Chceme s kočárkem cestovat, požadujeme, aby byl lehký a skladný a přitom dostatečně univerzální. Všem těmto často protichůdným požadavkům se musí výrobci přizpůsobit.

Dražší kočárek nemusí být vždy lepší


Přestože většinou platí, že dražší kočárek je také kvalitnější, najdou se výjimky. To ostatně také potvrzuje Simona Štruncová: „Dnešní konkurenční boj s cenami kočárků prapodivně zamíchal a některé značky ač více kvalitní jsou paradoxně levnější než značky, které této kvality nedosahují“. Právě na internetu můžete koupit i velice kvalitní kočárek od renomovaného výrobce za velmi dobrou cenu. Například obchod Topkocarky.cz nabízí jen prověřené značky. „Sama jsem používala kočárky Quinny Speedi SX, Mutsy 3Rider a Red Castle Sport, všechno jsou to universální kočárky s nafukovacími koly, s nimiž překonáte každou překážku“, popisuje své zkušenosti majitelka.

Internet je tedy ideálním prostředkem pro nákup kočárku. Pokud využijete některý z prověřených e-shopů, jako je právě obchod Topkocarky.cz, a máte pečlivě svůj nákup pečlivě promyšlený, nemůžete se zklamat. Navíc každý dobrý majitel e-hopu vám rád prostřednictvím e-mailu či telefonu poradí a odpoví na jakékoli dotazy. A také je tu i „14denní pravidlo“, které chrání zákazníky – do svou týdnů můžete jakékoli zboží koupené na internetu bez udání důvodu vrátit. S obchodem Topkocarky.cz však budete určitě spokojeni.


Kočárky výhodně nakoupíte na internetu Adresa : http://www.topkocarky.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: kočárky, cětské kočárky, nákup kočárku
Uloženo: 04.03.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde