Ano - Víno

Server Ano - Víno, pro Vás připravil nabídku těch nejkvalitnějších vín, pečlivě vybíraných při našich degustacích. Garantujeme výjimečnou chuť a nejvyšší kvalitu nabízených vín. Pokud jste milovníci vína, určitě Vás naše nabídka nadchne a pokud cestu k tomuto lahodnému nápoji teprve hledáte, nebojte se ochutnat vína, který v obchodě nekoupíte. Nabízíme vína z Moravy, z rodinných a středně velkých vinařství, která získala řadu medailí a ocenění. U nás si vyberete jedině dobře.

Na www.ano-vino.cz najdete také unikátní vína od bio producentů, archivní vína, těžko dosažitelní vína ze starých vinic a velmi oceňovaná takzvaná velká vína z Moravy.

Vína Vám rádi dovezeme až domů - platí pro Prahu a Brno. Do ostatních měst zasíláme vína v kvalitních termoizolačních krabicích. Při větším odběru Vám vína dovezeme kamkoli po ČR nebo zajistíme odběr přímo ve vinařství.

Pro firemní účely zajišťujeme firemní loga nebo celé viněty nebo si je odběratel na láhve opatří dodatečně z vlastních zdrojů. V každém případě pak může odběratel všechna vína dát do nákladů a uplatnit DPH v plné výši! Na přání Vám vína dodáme v papírových, dřevěných nebo kovových obalech dle Vašich estetických a finančních požadavků.

Důvody proč si vybrat víno na serveru Ano - Víno

Kvalitu vína pečlivě posuzujeme
Vína prodáváme za stejnou cenu jako vinař
Vybíráme pouze vína s výjimečnou chutí od vybraných vinařů
Najdete zde to pravé víno i pro Vaše přátele
Naše vína Vás nadchnou a budete se k nim vracet
Nabídku vín neustále doplňujeme a stále tak objevujete další inspiraci v našich vínech.


Jak dále můžete naše vína ochutnat?

Přijeďte za námi degustovat na Moravu, přímo na Vrbici, kde jsou sklepy až ve 13 patrech nad sebou. K dispozici Vám jsou všechna vína ze serveru Ano - Víno nebo jen jejich výběr. Samozřejmostí je společnost sommeliéra nebo zkušeného vinaře. Součástí degustace je bohaté moravské občerstvení. Zajišťujeme ubytování spolu s následným obědem (pokoje pak můžete uvolnit až ve 13.00). Ubytování je v docházkové vzdálenosti od sklepa.

Naší specialitou je možnost ochutnávky více než 10 vzorků vín přímo z dubových a akátových sudů v ručně hloubeném pískovcovém sklepě. Ochutnávka probíhá „na stojáka“ přímo z koštýře.

Nepravidelně 3x měsíčně pořádáme v Praze na Florenci degustace vybraných vinařství. Degustační místnost má kapacitu 12 až 26 osob. Pořádáme degustace i pro uzavřené společnosti dle domluvy. Pokud máte zájem, budeme Vás rádi o těchto akcích informovat, stačí jen zaslat Váš e-mail přes naše stránky www.ano-vino.cz.
Ano - Víno Adresa : http://www.ano-vino.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: bílé víno, červené víno, víno, víno z moravy, excelentní vína, medailová vína
Uloženo: 25.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde