Kvalitní čaje a káva

V našem internetovém obchodě cajekavy.cz naleznete opravdu široký sortiment nejrůznějších kvalitních čajů a kávy. Tyto čaje pochází původně nejen z Cejlonu, ale také z Taiwanu, Japonska, Číny, Nepálu, Vietnamu, Keňi či Laosu. Dokonce v naší nabídce objevíte vysoce kvalitní čaje, které se pěstují především ve východní Indii či indické oblasti zvané Ásám. Vyznačují se výraznou chutí a jedinečným aroma. Můžeme Vám nabídnout tradiční čajové směsi, zelené čaje, klasické čaje, oolong čaje, bílé a černé čaje či velmi speciální kořeněné čaje.
Prodáváme také balenou vakuovanou čerstvou zrnkovou kávu a mletou kávovou směs z Keňi, Etiopie či Brazílie. U nás si můžete sehnat balení kávy té nejlepší kvality za velmi přijatelnou cenu. V naší nabídce najdete kávu arabicu, Caffe Boasi, instantní kávu a mnoho dalších bylinných výrobků.
Tyto směsi kávy a čaje si můžete u nás objednat za nízké ceny. Pak nic Vám už nebrání, abyste si připravili a vychutnali tento lahodný nápoj v klidném domácím prostředí.

Pro ty z Vás co dávají raděj přednost osobnímu nákupu, je k dispozici nová provozovna v centru Prahy, která je umístěna přímo v ulici Rejskova 9. Zde jsou pro Vás připraveny ruční mlýnky různých tvarů a velikostí. Dále u nás seženete další různé příslušenství. Můžete přičichnout k nejrůznějším voňavým čajovým směsím, ochutnat dobrou kávu či kvalitní čaj. Nebo si můžete přímo vyzvednout Vaši objednávku. Naši profesionální pracovníci Vám vždy a ochotně zodpoví jakoukoliv otázku. Pokud si nebudete vědět rady, klidně se na nás obraťte. My Vám určitě poradíme se správným výběrem kávy či čaje. Doufáme, že se Vám bude u nás líbit. Budete s našimi službami nadmíru spokojeni.

Kvalitní čaje a káva Adresa : http://www.cajekavy.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: caje, kava, prodej
Uloženo: 24.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde