Ruční lis na pet lahve

Lis na PET lahve Ecopress je univerzální prostředek ke slisování všech typů PET lahví (plastových lahví). Lis na PET lahve se montuje na pevnou stěnu, kde se následně snadno používá. Důmyslný pákový mechanismus umožňuje lisování plastových lahví bez námahy. Po slisování zabírá PET láhev pouze 20% původního objemu.

Likvidace PET lahví pomocí lisu Ecopress

PET lahve svou objemností kladou vysoké nároky na jejich likvidaci po upotřebení. Pomocí důsledné deformace je možné docílit podstatné úspory prostoru ke skladování prázdných PET láhví skladovacích a logistických nákladů na tyto procesy.

Manuální deformace PET láhve ručním mačkáním nebo sešlápnutím je uživatelsky náročné a nekomfortní. Ruční lisy na PET lahve jsou jednoduchá zařízení pro zmenšení objemu různých obalů, zvláště pak PET lahví, používaných v domácnostech, firmách, ale i v restauračních a stravovacích provozech.

S rostoucími nároky na ekologii a životní úroveň obyvatelstva je tak ruční lis Ecopress, vynikající pomocník pro ekonomický sběr tříděného odpadu, nachází uplatnění ke zlepšení situace v oblasti odpadového hospodářství bez fyzické a časové námahy. Slisované obaly (PET láhve, krabice TETRAPAC, plechovky) šetří místo v odpadkových koších a sběrných nádobách.
Ruční lis na pet lahve Adresa : http://www.lis-na-pet-lahve.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lis pet lahve ruční ecopress láhve plastové
Uloženo: 23.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde