Právní online poradna

Projekt muj-pravnik.cz se stává Vaším průvodcem v labyrintu paragrafů.Těm z Vás, kteří se dostali do svízelné situace a potřebují řešení, otevíráme možnosti, které jiné portály komplexně nezajišťují.
Portál muj-pravnik.cz nabízí celou řadu hlavních i doplňkových právních služeb.
Online právní poradna Vám pomůže při konkrétním řešení problému. Obtěžuje Vás soused? Chcete požádat o rozvod, ale nevíte jak? Dluží Vám někdo peníze a Vy je nemůžete vymoci? Nemusíte chodit daleko, z pohodlí domova nám napište a za doslova manipulační poplatek Vám advokáti poskytnou radu, která Vám názorně nastíní, jak byste měli postupovat.
Vzory smluv a podání slouží pro bezplatný náhled a možnost stáhnutí množství formulářů. Písemný styk je velmi důležitý a tzv. mít to černé na bílém je ta nejlepší varianta ze všech. Přestože nabízíme tyto vzory smluv a podání zdarma, pečlivě je kontrolujeme a vyvarováváme se kopírování starších vzorů, které mnohdy díky novelám zákonů jsou už neplatné.
Rozhodnutí soudů slouží k přehledu všech významných judikátů, které se týkají práv a povinností občanů České republiky. Zákon mnohdy používá nejasná či vágní slova (dobré mravy, přiměřená výše), a právě proto je potřeba mít povědomí o soudní rozhodovací praxi, anebo jak si soud vykládá právo v zákonech.
Právní předpisy v další kategorii vám nabízí soustavu nejdůležitějších a nejpoužívanějších zákonů a dalších právních pramenů, která jsou nezbytná pro uplatnění Vašeho nároku a následného vítězství u soudního stání.
Články pak představují právní rady, doporučení, vysvětlení a další právní podněty, které můžete při své svízelné cestě jistě využít. Tématicky se věnujeme všem oblastem počínaje od uzavírání smluv, sjednávání rozvodů, podávání výpovědí, ochranu osobnosti, urážku na cti, ale také záležitosti bolestného či náhradu majetkové škody.
Řekněte si upřímně: Jak moc si vážíte svého práva? Jak daleko jste ochotni zajít?
Právní online poradna Adresa : http://muj-pravnik.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: právní poradna, právní, poradenství, právo, právník, právní rádce, paragraf, vzo
Uloženo: 21.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde