Zavlažovací systémy, kácení stromů

Automatické zavlažovací systémy, kácení stromů ze země a za použití horolezecké techniky


Automatické zavlažovací systémy se v současné době již samozřejmou součásti většiny okrasných zahrad a trávníků. Zahradu, jako místo pro zábavu a odpočinek, si bez stále zeleného a svěžího trávníku nelze představit. Stejně tak jako trávník bez vody. Spolehlivé a moderní automatické zavlažovací systémy prostupují celým naším okolím. Jsou trendem dnešní doby. Můžeme se s nimi setkat jak u zahrad, sadů, vinic, parků, veřejných prostranství, tak i u ploch pro sport a volný čas. Automatické zavlažovací systémy lze využívat nejenom k zavlažování travnatých ploch, ale naříklad pro tenisové hřiště s antukou nebo pro zavlažování výsadby.
Kácení stromů ze země je nejjednodušší a nejlevnější způsob kácení stromů je kácení s řízeným nasměrováním padajícího kmene, které používáme všude tam, kde to podmínky s ohledem na dostatek prostoru a bezpečnost dovoluje. Kácení stromů se v tomto případě provádí většinou za použití běžných pomůcek.
Postupné kácení stromů je nejrizikovější a nejnamáhavější část stromolezecké praxe. Nebezpečnost této práce nesmí podceňovat laikové ani Profesionálové. Vysoké procento úrazů při tzv. rizikovém kácení je jedním z řady důvodů, proč by měla být tato práce prováděna výhradně zkušenými vyškolenými profesionály.
Zavlažovací systémy, kácení stromů Adresa : http://www.zavlazujte.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: zavlažovací systémy, závlahové systémy, závlahy, zavlažování, kácení stromů
Uloženo: 21.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde