Stolní lampy

Již dávno jsme si zvykli, že svítidly v interiéru nejsou jen lustry uprostřed místnosti a stojací lampy kdesi v rohu. Dobře víme, že každá místnost v domě potřebuje své specifické osvětlení. Obvykle volíme přisazená, stropní, nástěnná, vestavěná či nejrůznější doplňková svítidla ať užitková nebo dekorativní. Jednobarevné, decentní nebo barevné, pestré, avangardní výtvory.

Do interiéru vybíráme lampy pro kuchyně, dětské pokoje, pracovny, chodby, sociální zázemí, dílny, garáže. Jednoduše můžeme říci, stačí jedno světlo, třeba stropní a vidíme všude. Jistě, ale kde je slavná světelná pohoda? Kde se schovává ta opěvovaná pohoda domácího krbu?

Když si představíte pokoj, dětský pokoj. Jedno svítidlo doprostřed místnosti, po jednom k posteli, kdyby si vaše dítě před spaním četlo. Chybí vám ještě nějaké svítidlo?

V obývacím pokoji dejme jedno svítidlo nad místo nad sedačkou, mírně svěšené, nad velký stůl pro setkání rodiny umístíme lustr, nad obrázky dáme svítidla bodové, do rohu nad oblíbenou květinu s patřičnou žárovkou nejlépe v UV filtrem. Nechybí Vám přeci jen ještě nějaké svítidlo?

Do haly dáme sadu podhledových svítidel, na stěny snad i dvě, tři obrazová svítidla k osvícení pěkného originálu. A nechybí Vám ještě nějaké svítidlo?

A můžeme pokračovat i k dalším prostorům v domě. Stále nám bude něco chybět. Správně, již jistě tušíte, chybí nám stolní svítidla.
Stolní lampy Adresa : http://www.stolni-lampy.com
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: lampy, lampičky, lampa, lampička
Uloženo: 12.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde