Nová inzerce zdarma

Nový inzertní server Inzerce-Aukce.cz, který zdarma zprostředkovává nákup a prodej předmětů a zboží a služby v mnoha kategoriích, je určen pro všechny prodávající a kupující, jež potřebují bezpečně, rychle a spolehlivě nakoupit nebo prodat, případně hledají informace v oblasti služeb, pracovních příležitostí nebo hledají možnost seznámení.

Inzertní server inzerce-aukce.cz představuje moderní, jednoduché a uživatelsky přehledné služby, které umožní uživateli podat inzerát během několika okamžiků. Intuitivní registrace vám umožní přehledně sledovat všechny své podané inzeráty a efektivně vyhledávat v celkem 18 přehledně řazených kategoriích. ( Auto, Elektro, Reality, Dům, Hudba, Hobby, Sport, Dětský bazar, Zvířata, Seznamka, Služby, Ostatní , Nábytek, Práce, Zdraví, Oblečení, Stroje, Suroviny ).

Inzerce je určena pro všechny osoby, a také pro podnikatelské subjekty. Podnikatelé a firmy mohou využít tento server nejenom k podání inzerátu na zboží a služby své firmy, ale také mohou na tomto serveru využít reklamní plochy pro prezentaci svého podnikání nebo firmy.

Uvedené kategorie nabízejí celou řadu tematicky rozčleněných podkategorií k podání inzerce zdarma. Díky tomuto potenciálu a neustále se rozšiřujícím možnostem a oblibě inzertního serveru, se denně na stránkách inzerce-aukce objevují tisíce dalších inzerátů.

Ke vložení inzerátu, po jednoduché registraci, stačí pouze několik málo kroků. Celý proces se sestává z výběru nabídka/poptávka a vyplnění informací, které jsou obsahem vašeho inzerátu (nadpis, text inzerátu, cena, apod.). Společně s inzerátem můžete vkládat fotografie a obrázky nebo videa, protože server využívá moderních komunikačních prostředků, kterými můžete svůj inzerát doplnit. Vše probíhá v příjemném uživatelském prostředí, po zadání inzerátu následuje již pouze autorizace ze strany administrátora. Důraz na kvalitu poskytovaných služeb potvrzuje i skutečnost, že každý inzerát je individuálně schvalován administrátorem.

Se zadanými inzeráty mohou uživatelé dále pracovat. Mohou zviditelnit svůj inzerát, tzv. TOPovat jej, inzerát může být barevně odlišen a zvýrazněn nebo v něm mohou být uvedeny odkazy webové stránky, apod. Tyto služby jsou zpoplatněny výhodnými cenovými podmínkami. Díky tomuto váš inzerát uvidí více návštěvníků serveru a umožní vám to, ještě efektivnější prodej nebo nákup vašeho zboží nebo služeb.

Uživatelé mohou na inzertním serveru inzerce-aukce.cz v mnoha kategoriích nakoupit nebo prodat, nabídnout nebo poptávat nejrůznější zboží a služby. Využijte některé z našich inzertních kategorií k podání inzerátu a osobně se přesvědčte o nabídce a kvalitách našich služeb poskytovaných návštěvníkům a inzerentům zdarma.
Nová inzerce zdarma Adresa : http://www.inzerce-aukce.cz/
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: inzerce zdarma,bazar,inzerce
Uloženo: 08.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde