Interaktivní služby

Slyšíte tento termín poprvé? Ptáte se, co přesně to jsou interaktivní služby? Chcete vědět více o těchto službách? Či Vám interaktivní služby něco říkají, ale jenom velmi málo, nebo chcete rozšířit své znalosti o tomto termínu? Připravujete se na digitalizaci? Přechod na digitální vysílání a ukončení analogového vysílání? Pak je tu internetový obchod Eltasat.cz se svojí nabídkou digitální a satelitní techniky.

Interaktivní služby


Interaktivní služby fungují na principu vyžádání od diváka, který si prostřednictvím ovladače „objedná“ službu z nabídky a ta mu bude nazpět doručena prostřednictvím jeho televizoru. Divák tak bude moci v budoucnu ovládat přes televizi svůj bankovní účet či například hlasovat v soutěžích. Během několika let bude moc i obyvatel pomocí televize a digitálního vysílání komunikovat s veřejnou správou, konkrétně se jedná o T-Governmentu. Interaktivní služby nebudou dostupné okamžitě, ale postupně. V současnosti se nám může zdát neskutečné například to, že pomocí televize budeme komunikovat s veřejnou správou, nebo si budeme moci vybírat, co televize bude vysílat. V současnosti to jsou pouze sny, ale za pár let to bude již skutečností.
Ptáte se, co musíte udělat, abyste mohli využívat interaktivní služby? Odpověď je jednoduchá, stačí navštívit internetový obchod Eltasat.cz a připravit se s námi na digitalizaci. Nabízíme Vám digitální a satelitní techniku. Máme největší nabídku prověřených satelitních kompletů pro příjem českých a slovenských programů. V našem internetovém obchodě naleznete digitální satelitní komplety vhodné jak pro běžného diváka, tak pro nejnáročnější uživatele, kteří již vyžadují HDTV satelitní komplety. Distribuci objednaného zboží realizujeme rozvozem přímo do pohodlí Vašeho domova a to následující pracovní den od doručení objednávky. Chcete maximum služeb? Maximální servis a výběr? Pak právě pro Vás tu je e-shop Eltasat.cz.
Interaktivní služby Adresa : http://www.eltasat.cz
Kategorie: Obchody a služby
Klíčová slova: interaktivní služby
Uloženo: 06.02.2010
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde